open Lijnden Gepubliceerd op 24-10-2024
open

Lijnden
Gepubliceerd op 24-10-2024
In het kort
Een hands-on, overtuigend en inspirerend leider
Een ondernemer in een compacte omgeving, die de dynamiek van opschalen en grotere bedrijven ook begrijpt

Algemeen Directeur

Positie

Ondernemend – Affiniteit met de zorg – Communicatief sterk 

De gezochte Algemeen Directeur draagt de eindverantwoordelijkheid over DMG en bouwt actief aan de verdere ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers. Bepaalt, in nauwe samenwerking met het management, de visie en strategie en vertaalt die naar concrete doelstellingen. Legt verantwoording af aan de aandeelhouder. Hij of zij is sterk op het gebied van ondernemerschap, kwaliteit, creativiteit en efficiënte samenwerking. Heeft een sterke focus op commercie en groei en leidt DMG naar de volgende fase. Creëert structuur, duidelijkheid en dus voorspelbaarheid. Met behoud van verbondenheid en (kern)waarden en normen.

Persoonlijk profiel

De positie vraagt om een hands-on, overtuigend en inspirerend leider. Benaderbaar, energiek en communicatief. Die verbindend is en zijn/haar visie aansprekend uitdraagt naar medewerkers, klanten, leveranciers en stakeholders. Een ondernemer in een compacte omgeving, die de dynamiek van opschalen en grotere bedrijven ook begrijpt. 

De gezochte kandidaat, werkt effectief samen in een non/not for profit omgeving als de acute zorg en schakelt tegelijk met aandeelhouder en zaken als omzet- en margegroei. Is sterk op de relatie en zal een substantieel deel van de tijd daarom bij (potentiële) klanten doorbrengen. Draagt bij binnenkomst misschien een iets te ruime jas voor wat betreft ervaring voor de huidige omvang, maar kwalificeert zich daarom om de beoogde groeistrategie te verwezenlijken. 

Arbeidsvoorwaarden
DMG biedt een aantrekkelijke directiepositie, met maatschappelijke relevantie. Eén met inhoud, met de nodig ambitie en dynamiek. Er is veel vrijheid om te bouwen aan groei en professionalisering. Daarnaast zijn er goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De uiteindelijke hoogte van het salaris hangt mede af van de huidige salarisindicatie van de kandidaat. Een auto of mobiliteitsvergoeding, pensioenbijdrage, laptop en mobiele telefoon behoren tot de standaarduitrusting. 
Dutch Medical Group

Dutch Medical Group (DMG) is van grote betekenis voor de acute zorg in heel Nederland.  Met een team van 500 vaste medewerkers en 300 flexibele krachten, streeft DMG ernaar om zorg van de hoogste kwaliteit zo dicht mogelijk bij de patiënt te brengen. DMG gelooft dat betaalbare, hoogwaardige acute zorg alleen mogelijk is door efficiënte ketensamenwerking.

Enerzijds is DMG een serviceorganisatie die klanten ontzorgt. Die met haar dienstverlening de spoedzorg maximaal versterkt, zodat men zich daar kan focussen op de zorgverlening aan de patiënt. Anderzijds levert DMG ook daadwerkelijk (spoed)zorg in opdracht van haar klanten en is zij onderdeel van het primaire zorgproces. 

DMG begon in 1969 als “Algemeen ziekenvervoer Broeder de Vries” en is de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onderneming die vandaag de dag een breed palet aan zorgdiensten aanbiedt. Zo ondersteunt zij huisartsen in de avond-, nacht- en weekenduren met vervoer en assistentie. Ook voorziet DMG de ambulancezorg van professionals en middelen, zorgt het daarnaast voor extra capaciteit in de meldkamers en verzorgt het een breed palet aan innovatieve opleidingen, onder meer voor triagisten. 

DMG levert ook een aantal hoogwaardige specialistische zorgdiensten. Zo is DMG bijvoorbeeld de  medisch partner van Bristow voor de Search and Rescue Operaties op de Noordzee. En is zij marktleider in de medische begeleiding en repatriëring, waarbij zij o.a. alarmcentrales, het Rode Kruis en diverse overheidsinstellingen tot haar klanten mag rekenen. Tot slot biedt DMG sinds enige tijd ook ondersteuning aan de zorg met liggend zorgvervoer (www.liggendzorgvervoer.nl) onder de naam LZN. 
Kortom, DMG is een innovatieve, veelzijdige en betrouwbare partner die wereldwijd zorginstellingen en patiënten voorziet van hoogwaardige zorgondersteuning.

Meer informatie vind je op www.dutchmedicalgroup.nl

Geïnteresseerd? 
Voor deze search werken Sanne Lohman van Lohman Advies en Joost Ouwerkerk van Lyncwise Executive Search & Interim samen. Neem voor meer informatie contact op met Sanne (06-21228248) of Joost (06-29003895).

We ontvangen je CV en motivatiebrief graag uiterlijk 18 november 2024 op: DMG@lohmanadvies.nl

Deel vacature

Print vacature

Contactpersoon Lyncwise Executive Search & Interim

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
LinkedIn
Onze klanten