Executive Search

Op eigen wijze verbinden

We opereren op geheel eigen wijze. Compact en resultaatgericht. En vooral ook transparant: voor opdrachtgever én kandidaat. We communiceren open en reageren snel, waarbij opdrachtgevers en kandidaten constant centraal staan. Onze gestructureerde aanpak en vakinhoudelijke kennis draagt voor alle betrokkenen bij aan een optimaal resultaat.

 

Executive search

Waarde creëren door opdrachtgevers te verbinden met de best passende kandidaten, daar werken wij elke dag aan. Gedreven door de kernwaarden transparantie, vertrouwen en betrokkenheid. Wij gaan graag de dialoog aan en schromen niet om lastige vragen te stellen, want wij kiezen niet voor de makkelijke weg maar voor kwaliteit. Alleen zo kunnen wij als ‘sparring partner’ en ‘trusted advisor’ bijdragen aan de groeiambities van kandidaten én opdrachtgevers. Tenslotte geloven wij in het bij elkaar brengen van ambities.

Vacatures

Lyncwise Executive Search en Interim is ‘trusted advisor’ van zowel getalenteerde kandidaten als bijzondere bedrijven. Al ruim 10 jaar begeleiden we mensen met ambitieuze loopbaandoelstellingen. We adviseren en coachen senior professionals bij de keuze van de ideale vervolgstap in hun carrière binnen of buiten hun organisatie. Met uw drijfveren en aspiraties als startpunt helpen we u graag bij uw loopbaan en ontwikkeling.

Persoonlijke, gestructureerde interviews

Functieanalyses en opstellen van uitgebreide profielen

Gesprek(ken) met relevante stakeholders

Benoeming

Referentiecheck

Inzetten omnichannel search- en wervingsinstrumenten

Voordracht van geselecteerde kandidaten

Nazorg en evaluatie

Persoonlijke, gestructureerde interviews

Scherpe functieanalyse en opstellen van uitgebreid profiel

Gesprek(ken) met de relevante stakeholders

Benoeming

Referentiecheck

Inzetten omnichannel search- en wervingsinstrumenten

Voordracht meerdere geselecteerde kandidaten

Nazorg en evaluatie

Ervaringen

Terwijl ik het erg naar mijn zin had in mijn vorige werkomgeving, wist Lyncwise mij toch te enthousiasmeren voor een volgende stap in mijn carrière. Ik was niet actief op zoek, maar na een leuk gesprek waarin ik vanaf het begin mezelf kon zijn, hebben ze mij in contact gebracht met mijn nieuwe, huidige werkgever. Er was een klik en er werd vooral gekeken naar hoe de verschillende persoonlijkheden in het team waar ik terecht zou komen elkaar zouden aanvullen en versterken. En werken in een groter team, met ieder hun eigen specialisme, was precies iets waar ik blijkbaar naar op zoek was. Vanuit Lyncwise was er een goede begeleiding tijdens het gehele traject, zeker toen tijdens de sollicitatieprocedure mijn eerste dochter geboren werd en ik met mijn gedachten heel even ergens anders was.
Sander VoermanMarketing OfficerVanRiet Material Handling Systems