Interim

Interim management

Lyncwise wordt meer en meer betrokken bij veranderingstrajecten. Hieraan kunnen wij op zeer korte termijn de juiste interim manager verbinden aan een opdracht. Iemand met ruime ervaring in de betreffende specialisatie en een bewezen trackrecord. De juiste kandidaat die de juiste kennis inbrengt in combinatie met een frisse blik en daardoor slagvaardig en resultaatgericht te werk kan gaan.

Ons recruitment proces voor interim management

Wij besteden veel aandacht aan het opbouwen en onderhouden van ons netwerk van gekwalificeerde interim managers. Binnen 24 tot 48 uur hebben we dit netwerk geraadpleegd en kunnen wij de eerste profielen tonen. Op deze manier kunt u beschikken over een flexibel inzetbare manager voor uw strategie-, implementatie- of veranderingsvraagstuk.

Vacatures

Lyncwise Executive Search en Interim is ‘trusted advisor’ van zowel getalenteerde kandidaten als bijzondere bedrijven. Al ruim 10 jaar begeleiden wij mensen met ambitieuze loopbaandoelstellingen. Wij adviseren en coachen senior professionals bij de keuze van de ideale vervolgstap in hun carrière binnen of buiten hun organisatie. Met de drijfveren en aspiraties als startpunt helpen wij graag bij loopbaankeuzes en ontwikkelingen.

Onze selectiecriteria voor interim managers

Diepgewortelde specialisatie

Expert of managementniveau

Een groot relevant netwerk

Herkenbaar in doelgroep

Hoogopgeleid

Meerjarige (interim)ervaring

Een bewezen track record met sluitende referenties

Nazorg en evaluatie

Onze selectiecriteria voor interim managers

Diepgewortelde specialisatie

Expert of managementniveau

Een groot relevant netwerk

Herkenbaar in doelgroep

Meerjarige (interim)ervaring

Hoogopgeleid

Nazorg en evaluatie

Een bewezen track record met sluitende referenties

Ervaringen

Afgelopen zomer heb ik met veel plezier stage gelopen bij Lyncwise Executive Search & Interim. De verschillende specialismes van de Lyncwise partners in diverse sectoren brengen een enorm netwerk en zeer interessante variëteit met zich mee. Omdat ik in korte tijd betrokken werd bij de verschillende fases van de search werkzaamheden, heb ik naast het gebruikelijke routinewerk ook veel aan tafel gezeten met verschillende opdrachtgevers en kandidaten. Op deze manier heb ik in korte tijd veel geleerd over onder andere verschillende industrieën, bedrijfsstructuren en interviewtechnieken. Ook werd mijn gevraagde en ongevraagde input gewaardeerd; de sfeer was uitstekend! Ik zou dan ook iedereen, met of zonder ambitie in de HR of recruitment, aanraden om een stage te lopen bij Lyncwise.
Yannick HienschStagiair