Opdrachtgevers

Search

Waarde creëren door opdrachtgevers te verbinden met de best passende kandidaten. Daar werken we elke dag aan. Gedreven door de kernwaarden transparantie, vertrouwen en betrokkenheid. We gaan de dialoog aan en schromen niet ook de lastige vragen te stellen. Want we kiezen niet voor de makkelijke weg, maar voor kwaliteit. Alleen zo kunnen we als ‘sparring partner’ en ‘trusted advisor’ bijdragen aan de groeiambities van kandidaten én opdrachtgevers.

Interim

Lyncwise wordt meer en meer betrokken bij veranderingstrajecten. Hierdoor kunnen wij op zeer korte termijn de juiste interim manager verbinden aan een opdracht. Iemand met ruime ervaring in de betreffende specialisatie en een bewezen trackrecord. De juiste kandidaat die de juiste kennis inbrengt in combinatie met een frisse blik en daardoor slagvaardig en resultaatgericht te werk kan gaan.

Vacatures

Lyncwise Executive Search en Interim is ‘trusted advisor’ van zowel getalenteerde kandidaten als bijzondere bedrijven. Al ruim 10 jaar begeleiden we mensen met ambitieuze loopbaandoelstellingen. We adviseren en coachen senior professionals bij de keuze van de ideale vervolgstap in hun carrière binnen of buiten hun organisatie. Met uw drijfveren en aspiraties als startpunt helpen we u graag bij uw loopbaan en ontwikkeling.

De kracht van Lyncwise Executive Search & Interim

Acht intensief samenwerkende professionals

Vakinhoudelijk sterk en kwalitatief gedreven

Een groot relevant netwerk

Herkenbaar in doelgroep

Betrokken en transparante werkwijze

Gefocust en resultaatgericht

'Trusted Advisor'. Partnerships voor de lange termijn

Ervaringen

Ik ben al enige tijd geleden benaderd door Lyncwise in verband met een functie voor welke ik wellicht in aanmerking zou komen. De voorgesprekken verliepen niet alleen zeer professioneel maar ook persoonlijk en op een bijzonder prettige manier. Helaas was de eerste functie voor mij niet passend, maar we bleven in contact en nu een jaar later sta ik te popelen om bij mijn nieuwe werkgever te beginnen. Wat ik bijzonder prettig vond is de persoonlijke benadering, zo wordt er gekeken naar een functie welke ook echt passend is. Ook tijdens de sollicitatieprocedure was de begeleiding optimaal, er was veel aandacht voor mijn belangen zonder opdringerig te zijn en tijdens de onderhandelingen werd ik enorm gesteund en goed geadviseerd.
Birgit Ruiter-SchmeingAccount Manager VerkeerIntercodam Infra