Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Financieel Directeur

Financieel Directeur

Voor Cloudpillo is Lyncwise op zoek naar een Financieel Directeur. Als Financieel Directeur zorg je voor solide maandrapportages (verleden, heden en in steeds belangrijkere mate toekomst) en werk je nauw samen met  de Operationeel Directeur en de Oprichters. Het implementeren en inrichten van een ERP-systeem staat op de planning, waarbij jij de leiding neemt voor de inrichting.

Finance Consumer Goods / Retail Noord-Brabant
Lees meer over Manager IT & Transformation

Manager IT & Transformation

Voor The Medical Export Group (MEG) is Lyncwise op zoek naar een Manager IT & Transformation. De Manager IT & Transformation ontwikkelt en voert het strategische beleid uit, verzorgt de Informatie- en Communicatie Technologie (ICT) en optimaliseert proactief de organisatie met up-to-date digitale oplossingen.

IT Healthcare, Trade / Logistics / Distribution Midden-Nederland, Noord-Brabant, Utrecht
Lees meer over Partner (Inkooptraject)

Partner (Inkooptraject)

Voor Agile Scrum Group is Lyncwise op zoek naar een Partner (Inkooptraject). De Partner zal de dagelijkse leiding over Agile Scrum Group nemen, de koers mede bepalen en de groeiambities waar te maken.

Commerce / Marketing / Communication Data / Digital / IT Randstad
Lees meer over Manager Finance & Control

Manager Finance & Control

Voor Aviapartner is Lyncwise op zoek naar een Manager Finance & Control. De Manager Finance & Control is verantwoordelijk voor een team van vier mensen en zal de algehele verantwoordelijkheid dragen voor alle financiële activiteiten: Budgettering, Forecasting, Verslaglegging en management informatie, Jaarrekening, Bedrijfseconomische analyses, Debiteurenbeheer en Interne controles.

Finance Aviation, Trade / Logistics / Distribution Randstad
Lees meer over Senior Strategie Consultant

Senior Strategie Consultant

Voor Alliander is Lyncwise op zoek naar een Senior Strategie Consultant. Als Senior Strategie Consultant adviseer en challenge je de Raad van Bestuur van Alliander als het gaat om de strategische vraagstukken binnen het operationele Domein (operationele processen met de focus op de realisatie en uitvoering).

Strategy / Business Development Energy / Utilities Midden-Nederland
Lees meer over Operations Director

Operations Director

Voor de Macadamia Group is Lyncwise op zoek naar een Operations Director. De Operations Director is de drijver van het operationeel managementteam, geeft leiding aan de productiemanagers en werkt nauw samen met de CEO en CFO om de strategische visie tot leven te brengen en ambitieuze doelen te realiseren. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence FMCG / Food / Agri Randstad
Lees meer over Operations Director

Operations Director

Voor Fri-Jado B.V. is Lyncwise op zoek naar een Operations Director. De Operations Director is eindverantwoordelijk voor de operationele organisatie en brengt verbetering in een complexe, groeiende en innovatieve productie omgeving.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Sales Manager

Sales Manager

Voor Interbosch B.V. is Lyncwise op zoek naar een Sales Manager. De Sales Manager is verantwoordelijk voor de verkoop aan de offline en online retail.

Commerce / Marketing / Communication Consumer Goods / Retail Randstad
Lees meer over Inkoop Manager

Inkoop Manager

Voor Interbosch B.V. is Lyncwise op zoek naar een Inkoop Manager. De Inkoop Manager is verantwoordelijk voor de gehele inkoop en levert een belangrijke bijdrage aan optimalisatie van de inkoopprocessen. 

Procurement Consumer Goods / Retail Randstad
Lees meer over Purchasing Manager

Purchasing Manager

Voor VHE Industrial Automation is Lyncwise op zoek naar een Purchasing Manager. De Purchasing Manager zorgt voor een betere (interne en externe) positionering van inkoop binnen VHE. Hij of zij bepaalt samen met CFOO de inkoopstrategie van VHE en is verantwoordelijk voor de uitvoering en professionalisering van de inkoop functie binnen VHE.  

Procurement Industry / Manufacturing Zuid-Nederland