Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Inkoopmanager

Inkoopmanager

Voor Royal Brinkman is Lyncwise op zoek naar een Inkoopmanager. Als Inkoopmanager bepaal je mede de inkoopstrategie en voer je het inkoopbeleid uit in lijn met de strategische doelstellingen vanuit de directie. 

Procurement Building / Construction, FMCG / Food / Agri Zuid-Holland
Lees meer over Integratie Manager

Integratie Manager

Voor TopMondzorg is Lyncwise op zoek naar een Integratie Manager. De Integratie Manager bij TopMondzorg is de spil waar het om draait als er nieuwe praktijken worden toegevoegd aan een van de formules van TopMondzorg.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Healthcare Midden-Nederland, Randstad
Lees meer over Sales & Marketing Manager

Sales & Marketing Manager

Voor Rodruza is Lyncwise op zoek naar een Sales & Marketing Manager. De Sales & Marketing Manager heeft een brede verantwoordelijkheid: het ontwikkelen van de voornaamste accounts en relaties in binnen- en buitenland, het aansturen en individueel coachen van het team, en het waarborgen van de business resultaten.

Commerce / Marketing / Communication Building / Construction Oost-Nederland
Lees meer over Operationeel Directeur

Operationeel Directeur

Voor Tile International is Lyncwise op zoek naar een Operationeel Directeur. De Operationeel Directeur leidt het algehele operations proces binnen de onderneming en is eindverantwoordelijk voor een klantgericht, effectief en efficiënt verloop van de operationele processen binnen de gelederen van Tile International.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Building / Construction, Trade / Logistics / Distribution Oost-Nederland
Lees meer over Financieel Directeur

Financieel Directeur

Voor GS Interfer B.V. is Lyncwise op zoek naar een Financieel Directeur. De Financieel Directeur is eindverantwoordelijk voor de solide, heldere en betrouwbare financiële positie van de gehele onderneming en een optimale ‘cost competitive’ organisatie. 

Finance Trade / Logistics / Distribution Midden-Nederland, Randstad
Lees meer over Director Marketing & Digital

Director Marketing & Digital

For Elacin, Lyncwise is searching for a Director Marketing & Digital. The Director Marketing & Digital will be responsible for the commercial front end of the organization and makes the ‘Customer Journey for life’ as optimal as possible. 

Commerce / Marketing / Communication, IT Industry / Manufacturing Zuid-Holland, Zuid-Nederland
Lees meer over Lean Expert | Blackbelt

Lean Expert | Blackbelt

Voor Timber and Building Supplies (TABS) Holland, is Lyncwise op zoek naar een Lean Expert/Blackbelt. Als Lean Expert/Blackbelt ben je een onderdeel van het nieuwe Operational Excellence team en bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het Continu Verbeter programma.  

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Building / Construction Noord-Nederland
Lees meer over Supplier Development Manager

Supplier Development Manager

For ASML, Lyncwise is searching for a Supplier Development Manager. The Supplier Development Manager (SDM) leads a program of cross-functional teams responsible for creating QLTCS capability breakthroughs at suppliers and on business-critical modules in ASMLs supply chain.  

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Head of Supplier Quality & Logistics Electronics

Head of Supplier Quality & Logistics Electronics

For ASML, Lyncwise is searching for a Head of Supplier Quality & Logistics Electronics at ASML. De Head of Supplier Quality & Logistics Electronics at ASML is responsible for on-time and in full delivery (Logistics) and against expected performance and specification (Quality) of the Electronic products supplied by the Electronics suppliers of ASML. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Supply Chain Manager

Supply Chain Manager

Voor Ridder Group is Lyncwise op zoek naar een Supply Chain Manager. De Supply Chain Manager is, naast de inhoudelijke rol, ook een belangrijke changemanager, die vanuit inhoudelijke expertise en teamwork een belangrijke bijdrage levert aan de transformatie en professionalisering van de Ridder groep

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Oost-Nederland