Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Manager Operations Equipment

Manager Operations Equipment

Voor Assa Abloy Entrance Systems is Lyncwise op zoek naar een Manager Operations Equipment. Rapporteert aan de Business Unit Director, die in een constructieve samenwerking met jou de Operations organisatie duurzaam wil innoveren en verstevigen.   

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Noord-Nederland
Lees meer over HR manager

HR manager

Voor iClicks is Lyncwise op zoek naar een HR Manager. De HR Manager zal een belangrijke rol spelen in de groeistrategie en de verdere professionalisering van de organisatie en HR in het bijzonder.

HR & People Development Data / Digital / IT Midden-Nederland
Lees meer over Product Manager Integrale Planning

Product Manager Integrale Planning

Voor onze opdrachtgever is Lyncwise op zoek naar een Product Manager Intergrale Planning. Als Productmanager Integrale Business Planning speel je een belangrijke en concrete rol bij de uitwerking en uitvoering van projecten die invulling geven aan de strategische doelen.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Energy / Utilities Midden-Nederland
Lees meer over Business Unit Manager

Business Unit Manager

Voor Bluetech Engineering is Lyncwise op zoek naar een Business Unit Manager. Als Business Unit Manager wordt je verantwoordelijk voor je eigen team, maar blijf je zelf ook commercieel actief in de markt.

Strategy / Business Development Midden-Nederland
Lees meer over Manager Finance, HR & ICT, lid MT

Manager Finance, HR & ICT, lid MT

Voor Repair Care is Lyncwise op zoek naar een Manager Finance, HR & ICT. De Manager Finance, HR & ICT weet de visie, missie en strategie naar doelen te vertalen en draagt deze uit, waarbij tevens veel aandacht is voor het (‘door’-) verbeteren van een heldere, betrouwbare en voorspelbare financiële functie van de gehele onderneming. 

Finance, HR & People Development, IT Building / Construction Zuid-Nederland
Lees meer over Commercial Director

Commercial Director

Voor TROY is Lyncwise op zoek naar een Commercial Director. De Commercial Director is verantwoordelijk voor Sales, Inkoop en Marketing bij TROY (zowel W&O als TCCG). Hij of zij zal, in nauwe samenwerking met de rest van de directie, de visie en strategie vertalen in concrete commerciële doelstellingen.

Commerce / Marketing / Communication, General Management FMCG / Food / Agri Zuid-Nederland
Lees meer over Supplier Operations Manager

Supplier Operations Manager

For ASML, Lyncwise is searching for a Supplier Operations Manager. The Supplier Operations Manager will facilitate the optimal personal development of all team members and coach them in their short- and long term challenges.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Strategie Consultant

Strategie Consultant

Voor Alliander is Lyncwise op zoek naar een Strategie Consultant. Als Strategie Consultant werk je aan het neerzetten van een visie op basis van trends en ontwikkelingen in de energiemarkt. 

Zuid-Nederland
Lees meer over Manager R&D, Lid MT

Manager R&D, Lid MT

Voor SafanDarley is Lyncwise op zoek naar een Manager R&D, lid MT. De Manager R&D is verantwoordelijk voor de R&D strategie van SafanDarley en zet de (strategische en operationele) koers uit van SafanDarley op het gebied van de toekomstige innovaties van SafanDarley. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Oost-Nederland
Lees meer over Director Operations

Director Operations

Voor Kompak is Lyncwise op zoek naar een Director Operations. De Director Operations moet na zijn/haar start in staat zijn om snel en slagvaardig vanuit de business strategie een voor Kompak passende strategie op Supply Chain, Operations, assets, (ERP) systemen, processen en last but not least people te ontwikkelen. 

General Management, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland