Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Commerciële CEO

Commerciële CEO

Voor Lamme Textile Management is Lyncwise op zoek naar een Commerciële CEO. De Commerciële CEO heeft de integrale (P&L) eindverantwoordelijkheid voor de gehele organisatie en draagt actief bij aan de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers.

General Management Industry / Manufacturing Midden-Nederland
Lees meer over Confidential – SC Manager Import & Ocean Freight

Confidential – SC Manager Import & Ocean Freight

For Action, Lyncwise is searching for a Supply Chain Manager Import & Ocean Freight. The Manager SC Import & Ocean Freight is responsible for an optimal supply chain process for all flow of goods from the Far East towards Europe.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence
Lees meer over Manager Service Operations (Lid MT)

Manager Service Operations (Lid MT)

Voor Assa Abloy is Lyncwise op zoek naar een Manager Service Operations (Lid MT). Als Manager Service Operations ben je, met jouw bedrijfsonderdeel, verantwoordelijk voor de realisatie van de Service omzet, waarbij je maandelijks de forecast afgeeft en gedurende de maand opvolgt om de business doelstellingen te realiseren. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Noord-Nederland
Lees meer over Marketing Manager

Marketing Manager

Voor NOVEC is Lyncwise op zoek naar een Marketing & Business Development Manager. Als Marketing & Business Development Manager werk je in een complexe omgeving waar je de mogelijkheid hebt om inhoudelijk mee te denken. Je weet focus aan te brengen, doorbraak te realiseren en neemt initiatief.

Commerce / Marketing / Communication Energy / Utilities Midden-Nederland
Lees meer over Manager R&D, Lid MT

Manager R&D, Lid MT

Voor SafanDarley is Lyncwise op zoek naar een Manager R&D, lid MT. De Manager R&D is verantwoordelijk voor de R&D strategie van SafanDarley en zet de (strategische en operationele) koers uit van SafanDarley op het gebied van de toekomstige innovaties van SafanDarley. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Oost-Nederland
Lees meer over Manager Business Control Digital

Manager Business Control Digital

Voor Alliance Automotive Group, CODE & Winparts is Lyncwise op zoek naar een Manager Business Control Digital. De Manager Business Control Digital levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van AAGB en in het bijzonder van de digitale strategie.

Finance Industry / Manufacturing
Lees meer over Manager Opleidingen & Events

Manager Opleidingen & Events

Voor REBS zoekt Lyncwise een Manager Opleidingen & Events. Als Manager Opleidingen & Events ben jij verantwoordelijk voor een label. Van de implementatie van het strategisch plan tot de dagelijkse operationele werkzaamheden. 

General Management Media / Publishing Randstad
Lees meer over Sales Manager Tech

Sales Manager Tech

Voor Royal Brinkman is Lyncwise op zoek naar een Sales Manager Tech. De Sales Manager Tech zal, in nauwe samenwerking met de Technisch Directeur, verdere  invulling gaan geven aan de commerciële en strategische doelstellingen. Hierbij zullen de groeidoelstellingen naar concrete sales targets worden vertaald waarbij de sales teams moeten worden meegenomen en begeleid. 

Commerce / Marketing / Communication FMCG / Food / Agri Zuid-Holland
Lees meer over Finance Director

Finance Director

Voor Somfy NEBA is Lyncwise op zoek naar een Finance Director. De Finance Director zal zitting nemen in het managementteam van NEBA (Northern Europe Business Area) en zal verantwoordelijk zijn voor het monitoren en analyseren van de financiële resultaten binnen Noord Europa. 

Finance, General Management Industry / Manufacturing Randstad
Lees meer over Senior Continuous Improvement Expert

Senior Continuous Improvement Expert

For Stolt Tankers, Lyncwise is searching for a Senior Continuous Improvement Expert. As a CI Expert, you will be coaching and managing improvement projects (e.g., end-to-end process improvements or solving challenging problems by making use of the A3 methodology). 

Strategy / Business Development, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing, Trade / Logistics / Distribution Randstad, Zuid-Holland