Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over CEO

CEO

De CEO bij Tile International Holding B.V. heeft de integrale (P&L) eindverantwoordelijkheid voor de gehele organisatie en draagt actief bij aan de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers. Sterke focus op commercie, integratie en groei. Leidt dit groeiende buy-and-build platform naar de volgende fase. Tile International Holding B.V. (“Tile International”) is met haar ondernemingen Teunissen & Becking (“TeBe”), Claessen Stone+Garden (“Claessen") en Cottoceramix (“CX”) inmiddels een gevestigde en leidende speler in de wereld van keramische binnen- en buitentegels.  

Commerce / Marketing / Communication, General Management Industry / Manufacturing, Trade / Logistics / Distribution Oost-Nederland
Lees meer over Plantmanager

Plantmanager

De Plantmanager zal de prestaties van de productieprocessen verbeteren door Key Performance Indicators (KPI's) vast te stellen en te beheren en geeft vorm en richting aan de middellange en lange termijn ontwikkeling van de productie en de vertaling van het operationeel beleid/jaarplan naar operationele doelstellingen ten behoeve van productie, veiligheid, kwaliteit, kosten en personeel. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Consumer Goods / Retail, Industry / Manufacturing Oost-Nederland
Lees meer over Business Manager Vestigingen

Business Manager Vestigingen

De Business Manager Vestigingen heeft invloed op alle facetten van de vercommercialisering. Zet de "juiste mensen op de juiste plek", en ontwikkelt commerciële vaardigheden. Klantgerichtheid is hierbij het sleutelwoord.

Commerce / Marketing / Communication Building / Construction Noord-Nederland
Lees meer over Manager Outside Sales

Manager Outside Sales

Een ondernemende, senior Manager Outside Sales bij Jobarco/Pantaflex. Is volwaardig lid van het MT en brengt verdere professionalisering.

Commerce / Marketing / Communication Industry / Manufacturing West-Nederland
Lees meer over Manager IT

Manager IT

Voor The Medical Export Group (MEG) is Lyncwise op zoek naar een Manager IT. De Manager IT ontwikkelt en voert het strategische beleid uit, verzorgt de Informatie- en Communicatie Technologie (ICT) en optimaliseert proactief de organisatie met up-to-date digitale oplossingen.

IT Healthcare, Trade / Logistics / Distribution Midden-Nederland, Noord-Brabant, Utrecht
Lees meer over CFO

CFO

De CFO bepaalt samen met de Raad van Bestuur de financiële strategie voor Socaz Holding B.V., De Oliebron B.V. en Kroon-Oil B.V. en zorgt voor naleving van wetgeving. Hij of zij is eindverantwoordelijk voor het financieel beheer waaronder het monitoren, bijsturen en bewaken van de winstgevendheid, solvabiliteit en de fiscale positie van elk bedrijf.

Finance, General Management Industry / Manufacturing Zuidwest-Nederland
Lees meer over Sustainability Manager

Sustainability Manager

The Roll Group delivers reliable, sustainable, and innovative project logistics solutions. Roll Group has two main business units, RollDock and Roll-Lift, and operates globally. The Sustainability Manager will lead the development and implementation of Roll Group's sustainability strategy. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Trade / Logistics / Distribution Zuid-Nederland
Lees meer over Marketing Directeur

Marketing Directeur

De gezochte Marketing Directeur voor Schoonderwolf Groep is een professional met een allround trackrecord, met creatieve ideeën en een stevige persoonlijkheid.

Commerce / Marketing / Communication Building / Construction Oost-Nederland
Lees meer over Business Controller

Business Controller

Voor de Stichting ALS is Lyncwise op zoek naar een Business Controller. De Business Controller is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en interne processen van de stichting. Als financieel deskundige ben je lid van het MT. Samen met je team zorg je voor een verdere ontwikkeling en professionalisering van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor slimme management- en stuurinformatie zodat nóg meer middelen zinvol besteed kunnen worden, met als doel: ALS de wereld uit!

Finance, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Goede doelen / Non-Profit / NGO's Randstad
Lees meer over M&A Manager

M&A Manager

Voor Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) is Lyncwise op zoek naar een M&A Manager: een nieuwsgierige financial, die als rechterhand van de CFO, verantwoordelijk is voor, maar ook bijdraagt aan de structurering en professionalisering van, de M&A strategie en operatie.

Finance Automotive Oost-Nederland