Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Integrated Supply Chain Planning Manager

Integrated Supply Chain Planning Manager

For Kramp, Lyncwise is searching for an Integrated Supply Chain Planning Manager. The mission of the new Integrated Supply Chain Planning Manager is to build, shape, drive and lead an integral, E2E Supply Chain Planning function within Kramp.

€100k - €120k, €80k - €100k Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Oost-Nederland
Lees meer over Head of Semicon

Head of Semicon

Voor ERIKS is Lyncwise op zoek naar een Head of Semicon. De Head of Semicon werkt binnen de matrix nauw samen met de diverse Business Units. Belangrijkste doel van deze rol is om te zorgen voor de realisatie van een sterke winstgevende groei binnen de Semicon industrie.

General Management Industry / Manufacturing Noord-Nederland
Lees meer over Manager Inkoop

Manager Inkoop

Voor Codema is Lyncwise op zoek naar een Manager Inkoop. De Manager Inkoop wordt eindverantwoordelijk voor de internationale Inkoop plus uitbesteding  (productie en montage) inclusief de daarbij horende planning en logistiek.

Procurement FMCG / Food / Agri Randstad, Zuid-Nederland
Lees meer over Manager Supply Chain EMEA

Manager Supply Chain EMEA

Voor IMCD is Lyncwise op zoek naar een Manager Supply Chain EMEA.Thought leadership en projectbeheer voor Supply Chain Management van IMCD Group. De routekaart beheren voor de thema's van de supply chain van IMCD. (1) De richting bepalen & de uitvoering/toepassing aansturen (2) De leiding adviseren over nieuwe ontwikkelingen (3) Samenwerking en intern delen van data/beste praktijken waarborgen.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Commerciële CEO

Commerciële CEO

Voor REBS is Lyncwise op zoek naar een Managing Director. De CEO bepaalt een visie en groeistrategie - samen met de aandeelhouder- en vertaalt dit naar een duidelijk strategisch plan voor de komende 2 jaar

Commerce / Marketing / Communication Media / Publishing Midden-Nederland
Lees meer over Product Manager Digitale Transformatie

Product Manager Digitale Transformatie

Voor Alliander is Lyncwise op zoek naar een Product Manager Digitale Transformatie. Als Product Manager Digitale Transformatie ben je verantwoordelijk voor het definiëren en begeleiden van de ontwikkeling van digitaliseringsproducten en diensten (software), waarbij de gebruikersbehoefte centraal staat.

IT, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Energy / Utilities Midden-Nederland, Oost-Nederland
Lees meer over Product Manager Integrale Planning

Product Manager Integrale Planning

Voor Alliander is Lyncwise op zoek naar een Product Manager Intergrale Planning. Als Productmanager Integrale Business Planning speel je een belangrijke en concrete rol bij de uitwerking en uitvoering van projecten die invulling geven aan de strategische doelen van Alliander.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Energy / Utilities Midden-Nederland, Oost-Nederland
Lees meer over Key Account Manager MBO

Key Account Manager MBO

Voor Bureau Ice is Lyncwise op zoek naar een Key Account Manager MBO. Voor de MBO-instellingen (denk hierbij vooral aan ROC’s waar in grote steden 10.000 – 20.000 leerlingen bij aangesloten kunnen zijn) ben je hét gezicht van TOA Toetsplatform en TOA training en advies. Als gesprekspartner van het MBO identificeer je behoeftes en stimuleer je de vraag op het gebied van toets en examineringstrainingen en het gebruik van TOA Toetsplatform.

Commerce / Marketing / Communication Media / Publishing Midden-Nederland
Lees meer over Senior Technology Consultant

Senior Technology Consultant

For WCC Group Lyncwise is searching for a Senior Technology Consultant. As Technical Consultant for the Employment sector, you are responsible to successfully deliver high-quality solutions to our customers globally.   

IT Data / Digital / IT Midden-Nederland
Lees meer over Commercial Director

Commercial Director

Voor TROY is Lyncwise op zoek naar een Commercial Director. De Commercial Director is verantwoordelijk voor Sales, Inkoop en Marketing bij TROY (zowel W&O als TCCG). Hij of zij zal, in nauwe samenwerking met de rest van de directie, de visie en strategie vertalen in concrete commerciële doelstellingen.

Commerce / Marketing / Communication, General Management FMCG / Food / Agri Zuid-Nederland