Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Head of Intergral Product Planning

Head of Intergral Product Planning

For ASML, Lyncwise is searching for a Head of Integral Product Planning. The Head of Integral Product Planning secures the delivery of products towards their customer needs against agreed performance targets. In this role, you manage and oversee the planning processes for Systems and major upgrades. Part of the Integral Demand & Supply leadership team.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over HR Director

HR Director

Voor Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) is Lyncwise op zoek naar een HR Director. De HR Director levert een belangrijke bijdrage aan de strategie en het ondernemingsbeleid van AAGB. Hij of zij bouwt mee aan de verdere versnelling van de organisatie, geeft input voor de strategie, stelt een concrete HR agenda op en draagt zorg voor de uitvoering.

General Management, HR & People Development Automotive, Industry / Manufacturing Midden-Nederland
Lees meer over Sales & Marketing Director

Sales & Marketing Director

Voor ScanModul is Lyncwise op zoek naar een Sales & Marketing Director. De Sales & Marketing Director is verantwoordelijk voor de internationale groei van ScanModul en speelt een sleutelrol in het versnellen van organische groei (o.a. cross-selling, groei marktaandeel en nieuwe markten). 

Commerce / Marketing / Communication Healthcare, Trade / Logistics / Distribution Midden-Nederland
Lees meer over Business Controller

Business Controller

Voor de Stichting ALS is Lyncwise op zoek naar een Business Controller. De Business Controller is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en interne processen van de stichting. Als financieel deskundige ben je lid van het MT. Samen met je team zorg je voor een verdere ontwikkeling en professionalisering van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor slimme management- en stuurinformatie zodat nóg meer middelen zinvol besteed kunnen worden, met als doel: ALS de wereld uit!

Finance, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Goede doelen / Non-Profit / NGO's Randstad
Lees meer over CFO

CFO

Voor Schuurman Groep is Lyncwise op zoek naar een CFO. De CFO is eindverantwoordelijk voor de solide, heldere en betrouwbare financiële positie van de gehele onderneming. Kostenbeheersing en financieel bewustzijn zijn belangrijke pijlers.

Finance, General Management Consumer Goods / Retail Randstad
Lees meer over Sales Manager

Sales Manager

Voor Lotify is Lyncwise op zoek naar een Sales Manager. De Sales Manager zal het strategische plan verder vorm geven en implementeren. Voortdurend optimaliseren en ontwikkelen en samen met je team ervoor zorgen dat er nóg meer goede doelen, organisaties en sportclubs digitaal geld kunnen verwerven. 

Commerce / Marketing / Communication Data / Digital / IT Randstad
Lees meer over Manager IT & Transformation

Manager IT & Transformation

Voor The Medical Export Group (MEG) is Lyncwise op zoek naar een Manager IT & Transformation. De Manager IT & Transformation ontwikkelt en voert het strategische beleid uit, verzorgt de Informatie- en Communicatie Technologie (ICT) en optimaliseert proactief de organisatie met up-to-date digitale oplossingen.

IT Healthcare, Trade / Logistics / Distribution Midden-Nederland, Noord-Brabant, Utrecht
Lees meer over Partner (Inkooptraject)

Partner (Inkooptraject)

Voor Agile Scrum Group is Lyncwise op zoek naar een Partner (Inkooptraject). De Partner zal de dagelijkse leiding over Agile Scrum Group nemen, de koers mede bepalen en de groeiambities waar te maken.

Commerce / Marketing / Communication Data / Digital / IT Randstad
Lees meer over Operations Director

Operations Director

Voor Fri-Jado B.V. is Lyncwise op zoek naar een Operations Director. De Operations Director is eindverantwoordelijk voor de operationele organisatie en brengt verbetering in een complexe, groeiende en innovatieve productie omgeving.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Sales Manager

Sales Manager

Voor Interbosch B.V. is Lyncwise op zoek naar een Sales Manager. De Sales Manager is verantwoordelijk voor de verkoop aan de offline en online retail.

Commerce / Marketing / Communication Consumer Goods / Retail Randstad