Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Operations Manager

Operations Manager

Voor Rable is Lyncwise op zoek naar een Operations Manager. Als Operations Manager ben je primair verantwoordelijk voor de volledige supply chain van Rable. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Building / Construction, Industry / Manufacturing Zuid-Holland
Lees meer over Group HR Manager

Group HR Manager

For Burg Group, Lyncwise is searching for a Group HR Manager. The Group HR Manager will act as HR business partner for the management team, is responsible for all HR activities for the group employees and functional development of the HR functions with the various production sites.

HR & People Development FMCG / Food / Agri Noord-Nederland
Lees meer over Manager Finance

Manager Finance

Voor HC Partners is Lyncwise op zoek naar een Manager Finance. De Manager Finance is naast Finance tevens verantwoordelijk voor andere backoffice gerelateerde onderwerpen (inkoop, IT, Legal & Compliance).

Finance Private Equity / Family Offices Randstad
Lees meer over Sales Manager Tech

Sales Manager Tech

Voor Royal Brinkman is Lyncwise op zoek naar een Sales Manager Tech. De Sales Manager Tech zal verdere  invulling gaan geven aan de commerciële en strategische doelstellingen. Hierbij zullen de groeidoelstellingen naar concrete sales targets worden vertaald waarbij de sales teams moeten worden meegenomen en begeleid. 

Commerce / Marketing / Communication FMCG / Food / Agri Zuid-Holland
Lees meer over Senior Business Analist

Senior Business Analist

Voor NEN is Lyncwise op zoek naar een Senior Business Specialist. Als Senior Business ontwikkel je continu samen met het team op basis van de visie, strategie en roadmap om zo toekomstige mogelijkheden te realiseren. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Data / Digital / IT Zuid-Holland
Lees meer over Partnership Manager

Partnership Manager

Voor NEN is Lyncwise op zoek naar een Partnership Manager. Als Partnership Manager analyseer je de al aanwezige marktkennis binnen NEN en toetst in het veld waar de behoeften van onze doelgroepen ligt. 

Commerce / Marketing / Communication Data / Digital / IT Zuid-Holland
Lees meer over Manager Service Operations

Manager Service Operations

Voor Assa Abloy is Lyncwise op zoek naar een Manager Service Operations. Als Manager Service Operations ben je, met jouw bedrijfsonderdeel, verantwoordelijk voor de realisatie van de Service omzet, waarbij je maandelijks de forecast afgeeft en gedurende de maand opvolgt om de business doelstellingen te realiseren. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Noord-Nederland
Lees meer over Marketing Directeur

Marketing Directeur

Voor Fijn Wonen is Lyncwise op zoek naar een Marketing Directeur. Als Marketing Directeur ben je op strategisch en tactisch niveau verantwoordelijk voor Marketing, Customer Service en de verdere digitale transformatie. 

Commerce / Marketing / Communication, General Management Building / Construction Noord-Nederland
Lees meer over Head of Technology

Head of Technology

Voor VHE Industrial automation is Lyncwise op zoek naar een Head of Technology. De Head of Technology is het technisch geweten van VHE, zowel binnen als buiten de organisatie. Hij of zij brengt de Technology Development afdeling op een hoger niveau. 

IT, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Randstad, Zuid-Nederland
Lees meer over Commercial Manager

Commercial Manager

For Rable, Lyncwise is searching for a Commercial Manager. The Commercial Manager will build partnerships, both in The Netherlands as well as in the surrounding countries. 

Commerce / Marketing / Communication Industry / Manufacturing Zuid-Holland