Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over CEO

CEO

De CEO bij Tile International Holding B.V. heeft de integrale (P&L) eindverantwoordelijkheid voor de gehele organisatie en draagt actief bij aan de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers. Sterke focus op commercie, integratie en groei. Leidt dit groeiende buy-and-build platform naar de volgende fase. Tile International Holding B.V. (“Tile International”) is met haar ondernemingen Teunissen & Becking (“TeBe”), Claessen Stone+Garden (“Claessen") en Cottoceramix (“CX”) inmiddels een gevestigde en leidende speler in de wereld van keramische binnen- en buitentegels.  

Commerce / Marketing / Communication, General Management Industry / Manufacturing, Trade / Logistics / Distribution Oost-Nederland
Lees meer over Business Manager Vestigingen

Business Manager Vestigingen

De Business Manager Vestigingen heeft invloed op alle facetten van de vercommercialisering. Zet de "juiste mensen op de juiste plek", en ontwikkelt commerciële vaardigheden. Klantgerichtheid is hierbij het sleutelwoord.

Commerce / Marketing / Communication Building / Construction Noord-Nederland
Lees meer over Manager Outside Sales

Manager Outside Sales

Een ondernemende, senior Manager Outside Sales bij Jobarco/Pantaflex. Is volwaardig lid van het MT en brengt verdere professionalisering.

Commerce / Marketing / Communication Industry / Manufacturing West-Nederland
Lees meer over Marketing Directeur

Marketing Directeur

De gezochte Marketing Directeur voor Schoonderwolf Groep is een professional met een allround trackrecord, met creatieve ideeën en een stevige persoonlijkheid.

Commerce / Marketing / Communication Building / Construction Oost-Nederland
Lees meer over Sales & Marketing Director

Sales & Marketing Director

Voor ScanModul is Lyncwise op zoek naar een Sales & Marketing Director. De Sales & Marketing Director is verantwoordelijk voor de internationale groei van ScanModul en speelt een sleutelrol in het versnellen van organische groei (o.a. cross-selling, groei marktaandeel en nieuwe markten). 

Commerce / Marketing / Communication Healthcare, Trade / Logistics / Distribution Midden-Nederland
Lees meer over Partner (Inkooptraject)

Partner (Inkooptraject)

Voor Agile Scrum Group is Lyncwise op zoek naar een Partner (Inkooptraject). De Partner zal de dagelijkse leiding over Agile Scrum Group nemen, de koers mede bepalen en de groeiambities waar te maken.

Commerce / Marketing / Communication Data / Digital / IT Randstad
Lees meer over Sales Executive

Sales Executive

Voor LumiGuide is Lyncwise op zoek naar een Sales Executive. De Sales Executive zorgt ervoor dat er nóg meer gemeentes en organisaties de toegevoegde waarde van LumiGuide-systemen ervaren. Behoeften en wensen weet je feilloos boven tafel te krijgen en je adviseert vervolgens een oplossing die de klant ontzorgt! 

Commerce / Marketing / Communication Data / Digital / IT, Industry / Manufacturing Oost-Nederland