Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Sales & Marketing Director

Sales & Marketing Director

Voor ScanModul is Lyncwise op zoek naar een Sales & Marketing Director. De Sales & Marketing Director is verantwoordelijk voor de internationale groei van ScanModul en speelt een sleutelrol in het versnellen van organische groei (o.a. cross-selling, groei marktaandeel en nieuwe markten). 

Commerce / Marketing / Communication Healthcare, Trade / Logistics / Distribution Midden-Nederland
Lees meer over Sales Manager

Sales Manager

Voor Lotify is Lyncwise op zoek naar een Sales Manager. De Sales Manager zal het strategische plan verder vorm geven en implementeren. Voortdurend optimaliseren en ontwikkelen en samen met je team ervoor zorgen dat er nóg meer goede doelen, organisaties en sportclubs digitaal geld kunnen verwerven. 

Commerce / Marketing / Communication Data / Digital / IT Randstad
Lees meer over Partner (Inkooptraject)

Partner (Inkooptraject)

Voor Agile Scrum Group is Lyncwise op zoek naar een Partner (Inkooptraject). De Partner zal de dagelijkse leiding over Agile Scrum Group nemen, de koers mede bepalen en de groeiambities waar te maken.

Commerce / Marketing / Communication Data / Digital / IT Randstad
Lees meer over Sales Manager

Sales Manager

Voor Interbosch B.V. is Lyncwise op zoek naar een Sales Manager. De Sales Manager is verantwoordelijk voor de verkoop aan de offline en online retail.

Commerce / Marketing / Communication Consumer Goods / Retail Randstad
Lees meer over Sales Executive

Sales Executive

Voor LumiGuide is Lyncwise op zoek naar een Sales Executive. De Sales Executive zorgt ervoor dat er nóg meer gemeentes en organisaties de toegevoegde waarde van LumiGuide-systemen ervaren. Behoeften en wensen weet je feilloos boven tafel te krijgen en je adviseert vervolgens een oplossing die de klant ontzorgt! 

Commerce / Marketing / Communication Data / Digital / IT, Industry / Manufacturing Oost-Nederland
Lees meer over Regio Sales Manager West

Regio Sales Manager West

Voor DYKA Nederland is Lyncwise op zoek naar een Regio Sales Manager West. De Regio Sales Manager krijgt de opdracht om de vestigingen te vercommercialiseren.

Commerce / Marketing / Communication Building / Construction Noord-Nederland