Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Housing Manager

Housing Manager

For Action, Lyncwise is searching for a Housing Manager. The Housing Manager reports directly to the Group Facility and Equipment Manager. The main focus lies on ensuring that all local entities are enabled to deliver a high level of facility services in line with the Action policy and (local) regulations and laws. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Consumer Goods / Retail Noord-Nederland
Lees meer over Customer Experience Manager

Customer Experience Manager

For Allegion (AXA), Lyncwise is searching for an Customer Experience (CX) Manager. The CX Manager leads the overall CS teams in EMEA-APAC knowing the day to day is managed by the two CS leads based in the Netherlands and Germany. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Consumer Goods / Retail, Industry / Manufacturing Midden-Nederland, Oost-Nederland
Lees meer over Senior Project Manager Netwerkontwikkeling

Senior Project Manager Netwerkontwikkeling

Voor PostNL is Lyncwise op zoek naar een Senior Project Manager Netwerkontwikkeling. De Senior Project Manager Netwerkontwikkeling functioneert als een stevige projectmanager die alle specialismen bij elkaar brengt. Denk hierbij aan Operations van de betreffende bedrijfsonderdelen, Logistieke Strategie, Finance, en de specialisten op gebied van Transactiemanagement en Huisvesting.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Trade / Logistics / Distribution Randstad, Zuid-Nederland
Lees meer over Manager Supply Chain

Manager Supply Chain

Voor Van Oers United is Lyncwise op zoek naar een Manager Supply Chain. De Manager Supply Chain levert nadrukkelijk een bijdrage aan het borgen van het onderscheidend vermogen van Van Oers, namelijk het tegen hoge kwaliteit tijdig en in de juiste hoeveelheid leveren van verse producten. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence FMCG / Food / Agri Randstad, Zuid-Nederland
Lees meer over Operations Manager

Operations Manager

Voor VHE Industrial automation is Lyncwise op zoek naar een Operations Manager. De Operations Manager is een gedreven professional die hands-on leiding kan geven, passie heeft voor kwaliteit, techniek én mensen. Een gedreven, enthousiasmerende en resultaatgerichte people manager, die connectie maakt met zijn team. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Manager Operations

Manager Operations

Voor Smit Mobile Equipment is Lyncwise op zoek naar een Manager Operations. De Manager Operations is lid van het MT en denkt mee over de strategie en de koers van Smit. De Manager Operations is verantwoordelijk voor de aansturing van circa 50 medewerkers. Zij zijn actief in de diverse productie en ondersteunende afdelingen.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Integrated Supply Chain Planning Manager

Integrated Supply Chain Planning Manager

For Kramp, Lyncwise is searching for an Integrated Supply Chain Planning Manager. The mission of the new Integrated Supply Chain Planning Manager is to build, shape, drive and lead an integral, E2E Supply Chain Planning function within Kramp.

€100k - €120k, €80k - €100k Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Oost-Nederland
Lees meer over Manager Supply Chain EMEA

Manager Supply Chain EMEA

Voor IMCD is Lyncwise op zoek naar een Manager Supply Chain EMEA.Thought leadership en projectbeheer voor Supply Chain Management van IMCD Group. De routekaart beheren voor de thema's van de supply chain van IMCD. (1) De richting bepalen & de uitvoering/toepassing aansturen (2) De leiding adviseren over nieuwe ontwikkelingen (3) Samenwerking en intern delen van data/beste praktijken waarborgen.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Product Manager Digitale Transformatie

Product Manager Digitale Transformatie

Voor Alliander is Lyncwise op zoek naar een Product Manager Digitale Transformatie. Als Product Manager Digitale Transformatie ben je verantwoordelijk voor het definiëren en begeleiden van de ontwikkeling van digitaliseringsproducten en diensten (software), waarbij de gebruikersbehoefte centraal staat.

IT, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Energy / Utilities Midden-Nederland, Oost-Nederland
Lees meer over Product Manager Integrale Planning

Product Manager Integrale Planning

Voor Alliander is Lyncwise op zoek naar een Product Manager Intergrale Planning. Als Productmanager Integrale Business Planning speel je een belangrijke en concrete rol bij de uitwerking en uitvoering van projecten die invulling geven aan de strategische doelen van Alliander.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Energy / Utilities Midden-Nederland, Oost-Nederland