Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Senior Business Analist

Senior Business Analist

Voor NEN is Lyncwise op zoek naar een Senior Business Specialist. Als Senior Business ontwikkel je continu samen met het team op basis van de visie, strategie en roadmap om zo toekomstige mogelijkheden te realiseren. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Data / Digital / IT Zuid-Holland
Lees meer over Manager Service Operations

Manager Service Operations

Voor Assa Abloy is Lyncwise op zoek naar een Manager Service Operations. Als Manager Service Operations ben je, met jouw bedrijfsonderdeel, verantwoordelijk voor de realisatie van de Service omzet, waarbij je maandelijks de forecast afgeeft en gedurende de maand opvolgt om de business doelstellingen te realiseren. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Noord-Nederland
Lees meer over Head of Technology

Head of Technology

Voor VHE Industrial automation is Lyncwise op zoek naar een Head of Technology. De Head of Technology is het technisch geweten van VHE, zowel binnen als buiten de organisatie. Hij of zij brengt de Technology Development afdeling op een hoger niveau. 

IT, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Randstad, Zuid-Nederland
Lees meer over Global Planning & Inventory Manager

Global Planning & Inventory Manager

For Leviat (a CRH Company), Lyncwise is searching for a Global Planning & Inventory Manager. The mission of the new Global Planning & Inventory Manager is to build, shape, drive and lead an integral, E2E central Supply Chain Planning function within Leviat - including the demand planning, supply planning and inventory planning

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Building / Construction Randstad
Lees meer over Integratie Manager

Integratie Manager

Voor TopMondzorg is Lyncwise op zoek naar een Integratie Manager. De Integratie Manager bij TopMondzorg is de spil waar het om draait als er nieuwe praktijken worden toegevoegd aan een van de formules van TopMondzorg.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Healthcare Midden-Nederland, Randstad
Lees meer over Operationeel Directeur

Operationeel Directeur

Voor Tile International is Lyncwise op zoek naar een Operationeel Directeur. De Operationeel Directeur leidt het algehele operations proces binnen de onderneming en is eindverantwoordelijk voor een klantgericht, effectief en efficiënt verloop van de operationele processen binnen de gelederen van Tile International.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Building / Construction, Trade / Logistics / Distribution Oost-Nederland
Lees meer over Business Partner Planning

Business Partner Planning

Voor Alliander is Lyncwise op zoek naar een Business Partner Planning. De Business Partner Planning is dagelijks bezig, samen met collega's, met het vertalen van de visie op integrale planning, trends en ontwikkelingen naar tactische en operationele ontwerpen voor de planningsfunctie en de daaraan gerelateerde onderwerpen. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Energy / Utilities Oost-Nederland
Lees meer over Supply Manager

Supply Manager

Voor Allliander is Lyncwise op zoek naar een Supply Manager. Als Supply Manager ben je verantwoordelijk voor het borgen en vergroten van de beschikbaarheid van materialen en capaciteit bij de leveranciers in Alliander's Supply Chain. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Energy / Utilities Oost-Nederland
Lees meer over Supplier Development Manager

Supplier Development Manager

For ASML, Lyncwise is searching for a Supplier Development Manager. The Supplier Development Manager (SDM) leads a program of cross-functional teams responsible for creating QLTCS capability breakthroughs at suppliers and on business-critical modules in ASMLs supply chain.  

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Head of Supplier Quality & Logistics Electronics

Head of Supplier Quality & Logistics Electronics

For ASML, Lyncwise is searching for a Head of Supplier Quality & Logistics Electronics at ASML. De Head of Supplier Quality & Logistics Electronics at ASML is responsible for on-time and in full delivery (Logistics) and against expected performance and specification (Quality) of the Electronic products supplied by the Electronics suppliers of ASML. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland