Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Sustainability Manager

Sustainability Manager

The Roll Group delivers reliable, sustainable, and innovative project logistics solutions. Roll Group has two main business units, RollDock and Roll-Lift, and operates globally. The Sustainability Manager will lead the development and implementation of Roll Group's sustainability strategy. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Trade / Logistics / Distribution Zuid-Nederland
Lees meer over Business Controller

Business Controller

Voor de Stichting ALS is Lyncwise op zoek naar een Business Controller. De Business Controller is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en interne processen van de stichting. Als financieel deskundige ben je lid van het MT. Samen met je team zorg je voor een verdere ontwikkeling en professionalisering van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor slimme management- en stuurinformatie zodat nóg meer middelen zinvol besteed kunnen worden, met als doel: ALS de wereld uit!

Finance, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Goede doelen / Non-Profit / NGO's Randstad
Lees meer over Operations Manager – Lid MT

Operations Manager – Lid MT

Voor Euramax is Lyncwise op zoek naar een Operations Manager, lid MT. Het betreft hier een brede operationspositie. Doel is het begeleiden, ontwikkelen en succesvol uitvoeren en verbeteren van primaire (operationele) processen van de faciliteit in Roermond (hét DNA van de onderneming). 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Head of Integral Product Planning

Head of Integral Product Planning

For ASML, Lyncwise is searching for a Head of Integral Product Planning. The Head of Integral Product Planning secures the delivery of products towards their customer needs against agreed performance targets. In this role, you manage and oversee the planning processes for Systems and major upgrades. Part of the Integral Demand & Supply leadership team.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Manager Operations

Manager Operations

Voor Euramax for Mobility is Lyncwise op zoek naar een Manager Operations. Het doel van de Manager Operations is het begeleiden, ontwikkelen en succesvol uitvoeren en verbeteren van primaire (operationele) processen van de faciliteit in Roermond (hét DNA van de onderneming).

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland