Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Operations Director

Operations Director

Voor de Macadamia Group is Lyncwise op zoek naar een Operations Director. De Operations Director is de drijver van het operationeel managementteam, geeft leiding aan de productiemanagers en werkt nauw samen met de CEO en CFO om de strategische visie tot leven te brengen en ambitieuze doelen te realiseren. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence FMCG / Food / Agri Randstad
Lees meer over Operations Director

Operations Director

Voor Fri-Jado B.V. is Lyncwise op zoek naar een Operations Director. De Operations Director is eindverantwoordelijk voor de operationele organisatie en brengt verbetering in een complexe, groeiende en innovatieve productie omgeving.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Project Manager

Project Manager

Voor Alliance Automotive Group Benelux is Lyncwise op zoek naar een Project Manager.  Als Project Manager vervul je een cruciale rol bij het leiden van diverse omvangrijke projecten binnen AAGB. Dit omvat o.a. de implementatie van ICT-systemen op basis van business requirements. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Midden-Nederland
Lees meer over Senior Business Process Manager

Senior Business Process Manager

Voor Alliance Automotive Group Benelux is Lyncwise op zoek naar een Senior Business Process Manager. De Senior Business Process Manager zal een cruciale bijdrage leveren aan o.a. het naadloos integreren van overgenomen bedrijven binnen de AAGB-organisatie. Niet alleen het harmoniseren van systemen staat op de agenda, maar ook het optimaliseren van processen binnen bestaande bedrijfsonderdelen, zoals bijvoorbeeld het klantcontactcenter.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing
Lees meer over Manager Operations

Manager Operations

Voor Euramax for Mobility is Lyncwise op zoek naar een Manager Operations. Het doel van de Manager Operations is het begeleiden, ontwikkelen en succesvol uitvoeren en verbeteren van primaire (operationele) processen van de faciliteit in Roermond (hét DNA van de onderneming).

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Continuous Improvement Manager & Coach

Continuous Improvement Manager & Coach

For Stolt Tankers, Lyncwise is searching for a Continuous Improvement Manager & Coach. As a CI Manager & Coach, you will be coaching and managing improvement projects (e.g., end-to-end process improvements or solving challenging problems by making use of the A3 methodology). 

Strategy / Business Development, Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing, Trade / Logistics / Distribution Randstad