Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Operationeel Directeur

Operationeel Directeur

Voor Tile International is Lyncwise op zoek naar een Operationeel Directeur. De Operationeel Directeur leidt het algehele operations proces binnen de onderneming en is eindverantwoordelijk voor het effectief en efficiënt verloop van de operationele processes binnen de gelederen van Tile International.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Building / Construction, Trade / Logistics / Distribution Oost-Nederland
Lees meer over Manager Finance, lid MT

Manager Finance, lid MT

Voor Repair Care is Lyncwise op zoek naar een Manager Finance, lid MT De Manager Finance weet de visie, missie en strategie naar doelen te vertalen en draagt deze uit, waarbij tevens veel aandacht is voor het (‘door’-) verbeteren van een heldere, betrouwbare en voorspelbare financiële functie van de gehele onderneming. 

Finance, HR & People Development, IT Building / Construction Zuid-Nederland
Lees meer over Lean Expert | Blackbelt

Lean Expert | Blackbelt

Voor onze opdrachtgever, een leverancier in bouwmaterialen, is Lyncwise op zoek naar een Lean Expert/Blackbelt. Als Lean Expert/Blackbelt ben je een onderdeel van het nieuwe Operational Excellence team en bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het Continu Verbeter programma.  

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Building / Construction Noord-Nederland