Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Inkoopmanager

Inkoopmanager

Voor Royal Brinkman is Lyncwise op zoek naar een Inkoopmanager. Als Inkoopmanager bepaal je mede de inkoopstrategie en voer je het inkoopbeleid uit in lijn met de strategische doelstellingen vanuit de directie. 

Procurement Building / Construction, FMCG / Food / Agri Zuid-Holland
Lees meer over Sales & Marketing Manager

Sales & Marketing Manager

Voor Rodruza is Lyncwise op zoek naar een Sales & Marketing Manager. De Sales & Marketing Manager heeft een brede verantwoordelijkheid: het ontwikkelen van de voornaamste accounts en relaties in binnen- en buitenland, het aansturen en individueel coachen van het team, en het waarborgen van de business resultaten.

Commerce / Marketing / Communication Building / Construction Oost-Nederland
Lees meer over Lean Expert | Blackbelt

Lean Expert | Blackbelt

Voor Timber and Building Supplies (TABS) Holland, is Lyncwise op zoek naar een Lean Expert/Blackbelt. Als Lean Expert/Blackbelt ben je een onderdeel van het nieuwe Operational Excellence team en bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het Continu Verbeter programma.  

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Building / Construction Noord-Nederland
Lees meer over Manager Commercie

Manager Commercie

Voor De Meeuw is Lyncwise op zoek naar een Manager Commercie. De Manager Commercie geeft operationeel leiding aan de binnendienst medewerkers, calculatie medewerkers, accountmanagers en tenderspecialisten (12FTE). De afdeling is opgesplitst in vier sectorteams: Onderwijs & Overheid, Zorg, Bedrijfsleven en Woningbouw (NEZZT). Het label woningbouw wordt separaat aangestuurd door de directeur NEZZT. De Manager Commercie heeft de overige drie sectorteams onder de hoede. 

Commerce / Marketing / Communication Building / Construction Midden-Nederland
Lees meer over Operationeel Directeur

Operationeel Directeur

Voor Tile International is Lyncwise op zoek naar een Operationeel Directeur. De Operationeel Directeur leidt het algehele operations proces binnen de onderneming en is eindverantwoordelijk voor het effectief en efficiënt verloop van de operationele processes binnen de gelederen van Tile International.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Building / Construction, Trade / Logistics / Distribution Oost-Nederland
Lees meer over Manager Finance, lid MT

Manager Finance, lid MT

Voor Repair Care is Lyncwise op zoek naar een Manager Finance, lid MT De Manager Finance weet de visie, missie en strategie naar doelen te vertalen en draagt deze uit, waarbij tevens veel aandacht is voor het (‘door’-) verbeteren van een heldere, betrouwbare en voorspelbare financiële functie van de gehele onderneming. 

Finance, HR & People Development, IT Building / Construction Zuid-Nederland