Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Manager Supply Chain

Manager Supply Chain

Voor Van Oers United is Lyncwise op zoek naar een Manager Supply Chain. De Manager Supply Chain levert nadrukkelijk een bijdrage aan het borgen van het onderscheidend vermogen van Van Oers, namelijk het tegen hoge kwaliteit tijdig en in de juiste hoeveelheid leveren van verse producten. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence FMCG / Food / Agri Randstad, Zuid-Nederland
Lees meer over Manager Inkoop

Manager Inkoop

Voor Codema is Lyncwise op zoek naar een Manager Inkoop. De Manager Inkoop wordt eindverantwoordelijk voor de internationale Inkoop plus uitbesteding  (productie en montage) inclusief de daarbij horende planning en logistiek.

Procurement FMCG / Food / Agri Randstad, Zuid-Nederland
Lees meer over Commercial Director

Commercial Director

Voor TROY is Lyncwise op zoek naar een Commercial Director. De Commercial Director is verantwoordelijk voor Sales, Inkoop en Marketing bij TROY (zowel W&O als TCCG). Hij of zij zal, in nauwe samenwerking met de rest van de directie, de visie en strategie vertalen in concrete commerciële doelstellingen.

Commerce / Marketing / Communication, General Management FMCG / Food / Agri Zuid-Nederland
Lees meer over Project Manager Commercial Excellence

Project Manager Commercial Excellence

Voor Smurfit Kappa is Lyncwise op zoek naar een Project Manager Commercial Excellence. Smurfit Kappa biedt getalenteerde professionals de kans om zich via de rol van “Project Manager Commercial Excellence” (PMCE) binnen een paar jaar te ontwikkelen richting een lijnmanagement rol. Deze rol biedt een unieke springplank om de organisatie goed te leren kennen en impact te kunnen maken op een grote commerciële organisatie.

Commerce / Marketing / Communication FMCG / Food / Agri Zuid-Nederland
Lees meer over Account Manager Inside Sales

Account Manager Inside Sales

Voor Miron Violetglass is Lyncwise op zoek naar een Account Manager Inside Sales. De Account Manager Inside Sales wordt verantwoordelijk voor het genereren van omzet door relatiemanagement, werving van nieuwe klanten, en het realiseren van cross- en upsell mogelijkheden, met klantcontact ‘op afstand’ (binnendienst). 

Commerce / Marketing / Communication FMCG / Food / Agri Noord-Nederland
Lees meer over Hoofd Bedrijfsbureau

Hoofd Bedrijfsbureau

Voor Plantise is Lyncwise op zoek naar een Hoofd Bedrijfsbureau. Het Hoofd Bedrijfsbureau draagt zorg 'over de locaties heen' voor een effectief en efficiënt operationeel (plannings-) proces zodanig dat de teams van productie en teelt in staat zijn de klant tijdig te voorzien van de beste planten.  

Supply Chain / Operations / Operational Excellence FMCG / Food / Agri Zuid-Nederland
Lees meer over Bedrijfsleider

Bedrijfsleider

Voor Plantise is Lyncwise op zoek naar een Bedrijfsleider. De Bedrijfsleider heeft de taak om de productielocatie operationeel en kwalitatief op een hoger plan te tillen.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence FMCG / Food / Agri Zuid-Nederland
Lees meer over Project Manager Supply Chain

Project Manager Supply Chain

For Action, Lyncwise is searching for a Project manager Supply Chain. The Project Manager Supply Chain is assigned to a Program Manager or work on stand-alone projects, together with specialists from Analytics, BLUE Excellence and Processes & Systems

Supply Chain / Operations / Operational Excellence FMCG / Food / Agri Noord-Nederland