Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Sales Director Bike – OEM

Sales Director Bike – OEM

For Allegion (AXA), Lyncwise is searching for a Sales Director Bike - OEM. The Sales Director Bike - OEM leads the global OEM sales team (6 FTE), a team of professionals. Innovative, professional and enthusiastic leadership is required to help accelerate growth and innovation throughout the Allegion organization. 

Commerce / Marketing / Communication, General Management Consumer Goods / Retail, Industry / Manufacturing Midden-Nederland, Oost-Nederland
Lees meer over Customer Experience Manager

Customer Experience Manager

For Allegion (AXA), Lyncwise is searching for an Customer Experience (CX) Manager. The CX Manager leads the overall CS teams in EMEA-APAC knowing the day to day is managed by the two CS leads based in the Netherlands and Germany. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Consumer Goods / Retail, Industry / Manufacturing Midden-Nederland, Oost-Nederland
Lees meer over Operations Manager

Operations Manager

Voor VHE Industrial automation is Lyncwise op zoek naar een Operations Manager. De Operations Manager is een gedreven professional die hands-on leiding kan geven, passie heeft voor kwaliteit, techniek én mensen. Een gedreven, enthousiasmerende en resultaatgerichte people manager, die connectie maakt met zijn team. 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Manager Operations

Manager Operations

Voor Smit Mobile Equipment is Lyncwise op zoek naar een Manager Operations. De Manager Operations is lid van het MT en denkt mee over de strategie en de koers van Smit. De Manager Operations is verantwoordelijk voor de aansturing van circa 50 medewerkers. Zij zijn actief in de diverse productie en ondersteunende afdelingen.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Integrated Supply Chain Planning Manager

Integrated Supply Chain Planning Manager

For Kramp, Lyncwise is searching for an Integrated Supply Chain Planning Manager. The mission of the new Integrated Supply Chain Planning Manager is to build, shape, drive and lead an integral, E2E Supply Chain Planning function within Kramp.

€100k - €120k, €80k - €100k Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Oost-Nederland
Lees meer over Head of Semicon

Head of Semicon

Voor ERIKS is Lyncwise op zoek naar een Head of Semicon. De Head of Semicon werkt binnen de matrix nauw samen met de diverse Business Units. Belangrijkste doel van deze rol is om te zorgen voor de realisatie van een sterke winstgevende groei binnen de Semicon industrie.

General Management Industry / Manufacturing Noord-Nederland
Lees meer over Manager Supply Chain EMEA

Manager Supply Chain EMEA

Voor IMCD is Lyncwise op zoek naar een Manager Supply Chain EMEA.Thought leadership en projectbeheer voor Supply Chain Management van IMCD Group. De routekaart beheren voor de thema's van de supply chain van IMCD. (1) De richting bepalen & de uitvoering/toepassing aansturen (2) De leiding adviseren over nieuwe ontwikkelingen (3) Samenwerking en intern delen van data/beste praktijken waarborgen.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Supply Planner

Supply Planner

Voor Miron Violetglass is Lyncwise op zoek naar een Supply Planner. De Supply Planner is verantwoordelijk voor de juiste afstemming van de vraag naar producten vanuit sales en de planning voor inkoop en garanderen van optimale voorraadniveaus van Miron glas en toebehoren.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Noord-Nederland
Lees meer over Supply Chain Manager

Supply Chain Manager

Voor Kompak is Lyncwise op zoek naar een Supply Chain Manager. Deze is eindverantwoordelijk voor de totale Supply Chain (inkoop, planning, warehousing en levering) binnen Kompak.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Sourcing & Quality Specialist

Sourcing & Quality Specialist

Voor Miron Violetglass is Lyncwise op zoek naar een Sourcing & Quality Specialist. De Sourcing & Quality Specialist is verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging, assortimentsontwikkeling en innovatie door vanuit een technisch en inkoop perspectief met onze huidige en nieuwe strategische partners samenwerkingsrelaties op te bouwen.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Noord-Nederland