Open vacatures

Filter vacatures

Lees meer over Manager Outside Sales

Manager Outside Sales

Een ondernemende, senior Manager Outside Sales bij Jobarco/Pantaflex. Is volwaardig lid van het MT en brengt verdere professionalisering.

Commerce / Marketing / Communication Industry / Manufacturing West-Nederland
Lees meer over CFO

CFO

De CFO bepaalt samen met de Raad van Bestuur de financiële strategie voor Socaz Holding B.V., De Oliebron B.V. en Kroon-Oil B.V. en zorgt voor naleving van wetgeving. Hij of zij is eindverantwoordelijk voor het financieel beheer waaronder het monitoren, bijsturen en bewaken van de winstgevendheid, solvabiliteit en de fiscale positie van elk bedrijf.

Finance, General Management Industry / Manufacturing Zuidwest-Nederland
Lees meer over Operations Manager – Lid MT

Operations Manager – Lid MT

Voor Euramax is Lyncwise op zoek naar een Operations Manager, lid MT. Het betreft hier een brede operationspositie. Doel is het begeleiden, ontwikkelen en succesvol uitvoeren en verbeteren van primaire (operationele) processen van de faciliteit in Roermond (hét DNA van de onderneming). 

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over Head of Integral Product Planning

Head of Integral Product Planning

For ASML, Lyncwise is searching for a Head of Integral Product Planning. The Head of Integral Product Planning secures the delivery of products towards their customer needs against agreed performance targets. In this role, you manage and oversee the planning processes for Systems and major upgrades. Part of the Integral Demand & Supply leadership team.

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland
Lees meer over HR Director

HR Director

Voor Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) is Lyncwise op zoek naar een HR Director. De HR Director levert een belangrijke bijdrage aan de strategie en het ondernemingsbeleid van AAGB. Hij of zij bouwt mee aan de verdere versnelling van de organisatie, geeft input voor de strategie, stelt een concrete HR agenda op en draagt zorg voor de uitvoering.

General Management, HR & People Development Automotive, Industry / Manufacturing Midden-Nederland
Lees meer over Sales Executive

Sales Executive

Voor LumiGuide is Lyncwise op zoek naar een Sales Executive. De Sales Executive zorgt ervoor dat er nóg meer gemeentes en organisaties de toegevoegde waarde van LumiGuide-systemen ervaren. Behoeften en wensen weet je feilloos boven tafel te krijgen en je adviseert vervolgens een oplossing die de klant ontzorgt! 

Commerce / Marketing / Communication Data / Digital / IT, Industry / Manufacturing Oost-Nederland
Lees meer over Manager Operations

Manager Operations

Voor Euramax for Mobility is Lyncwise op zoek naar een Manager Operations. Het doel van de Manager Operations is het begeleiden, ontwikkelen en succesvol uitvoeren en verbeteren van primaire (operationele) processen van de faciliteit in Roermond (hét DNA van de onderneming).

Supply Chain / Operations / Operational Excellence Industry / Manufacturing Zuid-Nederland