Business Unit Manager

open Leusden Gepubliceerd op: 30-11-2021 3-5 jaar werkervaring
open

Leusden
Gepubliceerd op: 30-11-2021
3-5 jaar werkervaring

In het kort

HBO opleiding zoals (technische) bedrijfskunde
Minimaal 3-5 jaar werkervaring in Business to Business
Arbeidsvoorwaarden -> Marktconform primair (vast & bonus), leaseauto, smartphone, laptop,

Business Unit Manager

POSITIE

Binnen Bluetech Engineering is ruimte voor ondernemende professionals. Als Business Unit Manager wordt je verantwoordelijk voor je eigen team, maar blijf je zelf ook commercieel actief in de markt. Je maakt je eigen plannen, voelt je verantwoordelijk, maar vindt het ook leuk een deel van de uitvoering zelf op te gaan pakken.

Bluetech Engineering moedigt aan buiten de gebaande paden te treden, business plannen te presenteren ter verbetering van de resultaten. Op haar beurt biedt Bluetech Engineering support en middelen voor de uitvoering. Lijnen zijn kort, beslissingen worden snel genomen, de voorwaartse drive is voelbaar. 

Als Business Unit Manager draag je de verantwoordelijkheid voor je eigen business. Je enthousiasmeert je team en weet ze door een persoonlijke aanpak in hun kracht te zetten. Je bent daarnaast het gezicht in de markt, je bouwt duurzame klantrelaties en breidt je netwerk continu verder uit. Men wil naast de bestaande vestiging in Leusden een vestiging in Rotterdam en of Den Bosch gaan openen, om nog dichter bij de doelgroep / klanten te zitten.

Kortom, een verantwoordelijke en veelzijdige positie binnen een jonge en ondernemende organisatie.

PERSOONLIJK PROFIEL

Bluetech Engineering is op zoek naar authentieke personen met een goede dosis ondernemerschap. Een commerciële drive, resultaatgericht, maar ook empathisch met oog voor het individu. In deze rol krijg je alle vrijheid om je eigen business op te zetten. Je bent in staat om een plan te maken hoe je dat gaat aanpakken. Een goed onderbouwd plan kan rekenen op alle support vanuit Bluetech Engineering.

Je resultaatgerichtheid en commercieel gevoel zorgen ervoor dat je grenzen opzoekt en het grijze gebied niet schuwt. Je voelt liever geen belemmeringen in je ontwikkeling en wilt graag losgelaten worden. 
Je past goed bij de betrouwbare status van Bluetech Engineering door je klantgerichtheid. Je begrijpt de business van de (technische) klanten en bent een volwaardig gesprekspartner voor zowel teamleden als opdrachtgevers. Als laatste heb je voldoende zelfvertrouwen en vind je het leuk om in een kleine organisatie je prestaties te laten zien. Je impact is groot, je zichtbaarheid ook. 

Algemeen

 • HBO opleiding zoals (technische) bedrijfskunde
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in Business to Business
 • Klant, resultaat en oplossingsgericht

Ervaring

 • Bewezen track record in sales
 • Ervaring in (technische) detachering, uitzending etc. 
 • Ervaring met het maken van marktanalyses en business cases 

Competenties

 • Initiatief en ondernemerschap
 • Teamplayer maar ook zelfstandig kunnen werken
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden 
 • Leiderschapsvaardigheden
 • Overtuigingskracht, zowel intern als extern
 • Klantgericht en probleemoplossend vermogen
 • Verbindend (naar gedetacheerden en collegae)

Persoonlijkheid

 • Proactief, Positief, Doorzettingsvermogen, Flexibel, Zelfverzekerd, Energiek, Verbindend

Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform primair (vast & bonus), leaseauto, smartphone, laptop, 
 • Pensioenregeling, 27 vakantiedagen en gezellige teamuitjes naar het buitenland
 • Jaarcontract, met intentie onbepaalde tijd contract

ORGANISATIE

Bluetech Engineering is een gespecialiseerd technisch detacheringsbureau op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Medewerkers (gedetacheerden) worden ingezet op mooie projecten en variëren van junior trainees tot senior specialisten bij grote en kleine klanten. De organisatie is snelgroeiend en telt nu circa 100 medewerkers (waarvan 85 gedetacheerd). In slechts 10 jaar tijd is Bluetech Engineering uitgegroeid tot een zeer betrouwbare partner in technisch personeel en een onderscheidende speler als het gaat om het opleiden en omscholen van technische trainees. 

Door een platte organisatiestructuur is Bluetech Engineering wendbaar en is er vanuit de directie een grote betrokkenheid. Bluetech Engineering heeft een mensgerichte aanpak en luistert naar de medewerkers. Ondanks hun sterke focus op commerciële groei, voelt de organisatie als warm en familiair; er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en de organisatie is gericht op het bieden van carrièreperspectief. Er wordt dan ook veel gedaan op het gebied van trainingen op maat, cursussen en persoonlijke ontwikkeling. 

Ze besteden veel tijd aan gezelligheid, borrels en personeelsuitjes, en successen worden er gevierd. Het  10-jarig bestaan van de organisatie wordt ook uitgebreid onder de aandacht gebracht. Medewerkers in dienst van Bluetech Engineering hebben een gezonde balans tussen werk en privé. Excelleren op de momenten dat het nodig is, is dan ook hun motto.

Deel vacature

Print vacature

Contactpersoon Lyncwise Executive Search & Interim

Annelien Jorendse

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

+31 6 557 803 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
LinkedIn

Onze klanten