Digital Sales Director

vervuld Arnhem Gepubliceerd op: 23-12-2021 Vanaf 7 jaar werkervaring
vervuld

Arnhem
Gepubliceerd op: 23-12-2021
Vanaf 7 jaar werkervaring
In het kort
Een afgeronde opleiding op minimaal hbo of bachelor niveau, bij voorkeur richting e-commerce, IT of bedrijfskunde
Minimaal 7 jaar werkervaring in een soortgelijke positie waarbij je succesvol salesprocessen hebt gedigitaliseerd binnen een BtB omgeving met complexe producten
Marktconform salaris, reiskosten- en thuiswerkvergoeding
Positie vervuld

Digital Sales Director

POSITIE

Als Director Digital Sales ben je in deze nieuwe rol verantwoordelijk voor het opzetten, uitbouwen en maximaliseren van het sales/e-commerce kanaal van CCV. In eerste instantie voor de Benelux, maar uiteindelijk voor alle SME’s in Europa. 

Je wordt verantwoordelijk voor het creëren van maximale salesimpact en optimale digital engagement voor alle prospects en bestaande klanten. Door een gedegen strategische blik op het totale salestraject bestaande uit e-commerce, callcenters (inbound/outbound) en marketing, gecombineerd met de beste praktische invulling, weet je de conversie stevig te verhogen en vooral veel nieuwe klanten te genereren. Gedurende het hele traject houd jij het vizier op de customer journey en optimale digitale ervaring van een nieuwe klant. Een vloeiende klantreis en de beste digital experience zijn stap één; nieuwe leads en conversieverhoging zijn de logische vervolgstap. Jij zet als Director Digital Sales de strategie uit voor een grondig, effectief e-commercebeleid voor SME waarmee alle financiële resultaten (omzet en EBIT) gerealiseerd worden. Naast een strategische visie en geslepen stakeholdermanagement kent data geen geheimen voor jou. Jij analyseert alle data, maakt een heldere uiteenzetting en de doorvertaling naar actionable insights waarmee funnels, projecten en campagnes geoptimaliseerd kunnen worden. Je schakelt naadloos tussen traffic en conversion en zet alle tools en technieken in om op alle assen optimaal te performen. Je bent gewend afgerekend te worden op omzetcijfers en je werkt hierin actief samen met de afdeling Marketing en Product Management.

Je komt te werken in het tactisch managementteam van de afdeling Sales. Jij rapporteert aan de CCO SME en je wordt de lead van het nieuwe Digital Sales team. Dit team zal evenredig met de grote groeiambities, in de nabije toekomst snel gaan uitbreiden. Door de CCO met zijn/haar expertise en thought leadership te ondersteunen en daar waar nodig te challengen, levert de Digital Sales Director een wezenlijke bijdrage aan de step up die het e-commerce team wil maken. Je bent in deze rol echt een regisseur en werkt veel samen met diverse salesteams, marketing management en product owners.

PERSOONLIJK PROFIEL

Je bent een digital native, hebt een commerciële mindset en een flinke executiekracht. Je bent een verbindende thought leader op het gebied van e-commerce die zich bij het maken van keuzes laat leiden door data en inhoud. Je gaat moeilijke situaties niet uit de weg en bent daarin doortastend, zorgvuldig en respectvol. Je denkt altijd in oplossingen en motiveert en inspireert anderen met jouw enthousiasme. Bovenal is de Digital Sales Director SME een resultaatgerichte go-getter die vastberaden is om e-commerce binnen Payment naar de volgende fase te leiden. 

Wat je verder meeneemt:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo of bachelor niveau, bij voorkeur richting e-commerce, IT of bedrijfskunde
 • Minimaal 7 jaar werkervaring in een soortgelijke positie waarbij je succesvol salesprocessen hebt gedigitaliseerd binnen een BtB omgeving met complexe producten
 • Een stevige persoonlijkheid, met lef en impact
 • Ervaring in een dynamische organisatie met een complex businessmodel
 • Goede beheersing van de zowel Nederlandse als Engelse taal, in woord en geschrift
 • De flexibiliteit om waar nodig te reizen naar de verschillende locaties en externe relaties
   
Arbeidsvoorwaarden
 • Er wordt (door Covid) hybride gewerkt vanuit het kantoor in Arnhem (NL) of Ieper (BE) en vanuit huis
 • Mogelijkheid voor een contract van 32-40 uur per week  
 • Marktconform salaris, reiskosten- en thuiswerkvergoeding
 • 29 vakantiedagen per jaar (mogelijkheid om meer bij te kopen)
ORGANISATIE

Iedere dag maakt CCV miljoenen betalingen mogelijk. Daar zijn ze als familiebedrijf, met het hoofdkantoor in Arnhem en vestigingen in België en Duitsland, erg trots op. Dagelijks betalen miljoenen consumenten aankopen met hun bankpas, creditcard, mobiele telefoon of online, waarin ze een naadloze betaling verwachten (offline en/of online). CCV werkt aan de nieuwste betaaltrends in een snel veranderende en innovatieve markt. Om dat te realiseren zijn ze innovatief én betrouwbaar tegelijk. Ze sleutelen in de voorhoede aan de nieuwste technologie, maar staan ook met beide benen in de maatschappij en kennen hun klant. Ze zijn ambitieus, gericht op de toekomst, open en collegiaal en zoeken een nieuwe collega die CCV op een hoger plan kan tillen als het gaat om digitale salesprocessen. Voor meer informatie de website: www.ccv.eu

Het internationale bedrijfsonderdeel CCV Small en Medium Enterprises (SME) richt zich met een gestandaardiseerd portfolio in betaaloplossingen op kleine en middelgrote ondernemers in België en Nederland. Zij bevinden zich momenteel volop in een digitale transformatie met als doel het meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke betaalplatform voor Europese SME’s te worden. SME organisaties wenden zich voor Payment gerelateerde producten en diensten steeds meer tot het digitale domein. Zij willen hun klanten 24/7 toegang geven tot onze dienstverlening, op een snelle, efficiënte en duurzame manier. De digitale ervaring van de klant staat daarbij te allen tijde voorop.

Deel vacature

Print vacature

Contactpersoon Lyncwise Executive Search & Interim

Susan Abbink-Rempt

Executive search specialist in Consumer Products | Logistics | Industry | IT

+31 6 477 600 37
susan.abbink@lyncwise.nl
LinkedIn

Annelien Jorendse

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

+31 6 557 803 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
LinkedIn
Onze klanten