Director of Business & Operations

open Breda/Alkmaar Gepubliceerd op: 12-12-2022
open

Breda/Alkmaar
Gepubliceerd op: 12-12-2022
In het kort
Uitstekende “landing spot” voor een gedreven strategie consultant met lijn ambitie en een interesse in de maak-industrie.
5-10 jaar werkervaring, waaronder: bewezen track record in strategy consulting op management niveau (Engagement Manager / Projectleider). Bij voorkeur lijnmanagementervaring in productie omgeving

Director of Business & Operations

POSITIE

Het doel van de rol is om in de volle breedte van het bedrijf op pragmatische wijze verbeteringsprojecten te initiëren en uit te voeren. In nauwe samenwerking met de CEO en lokale Managing Directors formuleert de Director of Business & Operations projecten, analyseert het probleem en lost ze op. Daarnaast speelt de Director of Business & Operations een cruciale rol om projecten op groepsniveau te initiëren en de voortgang te waarborgen.

Tenslotte speelt hij een sleutelrol in de voorbereiding van strategische besluiten. De Director of Business & Operations wordt klaargestoomd voor de rol van Managing Director. Deze functie biedt een uitstekende “landing spot” voor een gedreven strategie consultant met lijn ambitie en een interesse in de maak-industrie.

PERSOONLIJK PROFIEL
  • In staat om high-level strategische doelstellingen te vertalen naar directe en concrete actie en impact. Het eindproduct is geen rapport, maar meetbare impact in en door de lijnorganisatie
  • Houdt van hands-on data processing en number crunching, duikt zélf de data in
  • Implementatieskills; de voorgestelde verbeterinitiatieven samen kunnen vertalen naar de implementatie
  • Strong business sense; alleen projecten met echte toegevoegde waarde oppakken en aansturen

Wat biedt Optimum?

  • Unieke volgende stap voor strategieconsultant met lijnambitie 
ORGANISATIE

Optimum Group™ is een veelzijdige groep gespecialiseerde drukkerijen die gezamenlijk een totaalpakket op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt. De Groep produceert vanuit 18 productielocaties over 4 landen, waarvan acht in Nederland en 1 in België. De groep is eigendom van IK Partners, een internationale PE-partij.

Om de basis voor autonome groei en overnames verder te versterken, om de organisatie verder te professionaliseren en te profiteren van de te behalen van synergiën tussen de verschillende vestigingen en landen – dit alles ter verdere versterking van de winstgevendheid - is er een nieuwe positie gecreëerd van Director of Business & Operations.

Deel vacature

Print vacature

Contactpersoon Lyncwise Executive Search & Interim

Dorien Weber

Executive search specialist in Manufacturing, Energy & Logistics

+31 6 111 712 21
dorien.weber@lyncwise.nl
LinkedIn

Erik Jan Doekes

Executive search specialist in Trade & Manufacturing, Consumer Goods, Retail & E-tail

+31 6 509 520 05
erikjan.doekes@lyncwise.nl
LinkedIn
Onze klanten