Finance Manager

vervuld Deventer Gepubliceerd op: 15-05-2023
vervuld

Deventer
Gepubliceerd op: 15-05-2023
In het kort
Bij voorkeur een MsC/HBO+ in bedrijfseconomie
Relevante werkervaring in productie-ondernemingen
Positie vervuld

Finance Manager

Positie
Het gaat hier om een veelzijdige MT rol waarin de Manager Finance & Control rapporteert aan de algemeen directeur. De Manager Finance & Control is niet alleen verantwoordelijk voor de financiën in de brede zin van het woord, maar denkt ook mee over de strategieontwikkeling en de expansie van het bedrijf.
Persoonlijk profiel
  • De voorkeur gaat uit naar een ervaren MsC/HBO+ BE kandidaat met relevante werkervaring in productie-ondernemingen.
  • Als sparring-partner van de algemeen directeur kan de gezochte Manager complexe materie doorzien en houdt hierbij de hoofdlijnen in de gaten, blijft niet in de details hangen. Zet data om in bruikbare management informatie, forecasts en speerpunten. 
Organisatie

Aarnink Kunststof Kozijnen staat sinds 1989 aan de basis van de ontwikkeling en verwerking van kunststof componenten voor renovatie en nieuwbouw. Wat ooit begon in de schuur van de oprichter, de heer Aarnink, is uitgegroeid tot een uiterst modern high-tech Deventers bedrijf met alles onder één dak: het engineeren, vervaardigen, monteren en servicen van duurzame en op maat geproduceerde kunststof kozijnen. Klanten zijn particulieren, VVE’s, aannemers en prefab-bouwers.

Locatie
Deventer

Deel vacature

Print vacature

Contactpersoon Lyncwise Executive Search & Interim

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
LinkedIn
Onze klanten