Operations Manager

open Gepubliceerd op: 01-12-2022 Vanaf 3-5 jaar werkervaring
open


Gepubliceerd op: 01-12-2022
Vanaf 3-5 jaar werkervaring

In het kort

WO/HBO-opleiding in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Logistiek, Commerciële Economie of vergelijkbaar
Minimaal 3-5 jaar werkervaring binnen een inkoop, logistieke of productieomgeving

Operations Manager

POSITIE

Als Operations Manager ben je primair verantwoordelijk voor de volledige supply chain van Rable. Denk daarbij aan de inkoop, assemblage en uitlevering van het producten portfolio.  De klantreis moet een solide basis hebben, zodat de eerste projecten van dit jonge bedrijf leiden tot vervolg opdrachten. Het merendeel van de productie is uitbesteed aan partners die in Nederland produceren en de eindassemblage vindt momenteel nog in de eigen hal plaats. 

Om dit te realiseren heb je een ervaring met het organiseren en onderhandelen met supply chain partners, indien mogelijk in de metaal sector (of vergelijkbaar). Je bent verantwoordelijk voor het managen van de goederenstroom van inkoop, vervoer naar assemblage partners, het externe assemblage proces, voorraadposities en transport naar de klant. Je begint op eigen kracht en kunt zelf je team uitbreiden met de juiste mensen.

PERSOONLIJK PROFIEL

  • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring binnen een inkoop, logistieke of productieomgeving;
  • Je hebt een bewezen track record als Supply chain & inkoop Manager
  • Je beschikt over WO/HBO-opleiding in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Logistiek, Commerciële Economie of vergelijkbaar, met affiniteit met techniek
  • Je hebt een pragmatische aanpak, werkend naar verbetering van processen
  • Je beschikt je over voldoende creativiteit om tot nieuwe inzichten te komen
  • Je hebt ervaring met het goed inrichten van ERP systemen (bv. Exact online)
  • Je bent in staat partners en in de nabije toekomst medewerkers aan te sturen op basis van managementinformatie en kunt hen hierin motiveren en coachen om tot betere prestaties te komen
  • Je hebt bewezen ervaring in het implementeren van KPI’s
  • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift in zowel Nederlands als in Engels
  • Je rapporteert direct aan de CEO en wordt lid van het Management team.

Arbeidsvoorwaarden

Rable biedt je een super uitdagende baan in een jong, ondernemend en succesvol bedrijf dat actief is in een dynamisch groeiende markt. 

Naast een goed salaris bieden zij je de gelegenheid om je ondernemerschap te ontwikkelen en met hen mee te groeien naar jouw volgende carrière niveau. Je krijgt aansturing en ondersteuning van een senior algemeen directeur die je gaat helpen de ontwikkelingstappen te maken. Rable is pragmatisch, snel en de lijnen zijn kort dus je krijgt alle ruimte om je ideeën om te zetten in de praktijk. 

ORGANISATIE

Vanaf 2019 ontwikkelt Rable in Delft een constructie voor zonnepanelen, waardoor de installatie bijna zweeft boven het dak. Een uniek concept waardoor de zwakke daken in Nederland (meer dan 50% !) alsnog voorzien kunnen worden van een zonne-energie installatie. Het opent nieuwe mogelijkheden om de energie transitie te versnellen. Daarvoor zijn zij elke dag gericht hun missie : “Unfolding the energy potential of all roofs”

Deel vacature

Print vacature

Contactpersoon Lyncwise Executive Search & Interim

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
LinkedIn

Onze klanten