Account Manager HRExpert - Reed Business | Vervuld | Lyncwise
1289
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1289,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Business Manager HR

Reedbusiness-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-&-interim

 

Business Development Manager HR (Vervuld)

Organisatie

Reed Business Information is een grote online uitgeverij in Amsterdam, gespecialiseerd in business -to- business vakinformatie. Zij bedienen in Nederland oa de HR markt, de Fiscale markt en de Overheidsmarkt met diverse producten en online tools (datasolutions, portals, nieuwsbrieven etc). Reed Business Information is onderdeel van RELX Group (voorheen Reed Elsevier). In totaal zijn er 500 man werkzaam in Amsterdam en Doetinchem. Zij zoeken een Account Manager met passie voor sales en new business voor de HR markt in de provincie Groningen. Friesland en Overijssel/Drenthe.

 

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

Share this: