Lyncwise Executive Search & Interim | Vervuld | DYKA
1910
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1910,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Account Manager Prefab B&I

Dyka

 

Account Manager Prefab B&I (Vervuld)

Organisatie

 

Al sinds het jaar 1957 ontwikkelt DYKA kunststof leidingsystemen. DYKA is echter veel meer dan alleen een producent: we bieden slimme oplossingen en een complete service. De vakmensen bij DYKA werken elke dag om de beste resultaten te behalen en producten te blijven verbeteren.

 

Oplossingen voor riool- water- lucht, gas- en energienetwerken

Sinds de start is DYKA uitgegroeid tot een internationale totaalaanbieder van duurzame oplossingen voor riool-, water-, lucht-, gas en energienetwerken. Onze kunststof leidingsystemen in PVC, PE en PP worden met name toegepast in de woning- en utiliteitsbouw en in de grond-, weg- en waterbouw.

 

Meer dan een productiebedrijf

Wij leveren niet alleen onze eigen producten, maar zijn ook leverancier van diverse A-merken. DYKA is een partner in elk project. Met bijvoorbeeld reken- en tekenwerk, dimensionering, een aantrekkelijke offerte of technisch advies. DYKA is klaar voor de samenwerking.

 

Lees meer

Margaux van Wijngaarden

Executive search specialist in Bouw & Industrie

 

Met een jarenlange ervaring en een enorm netwerk in de bouw en industrie en een liefde voor commercie, is Margaux ‘dubbel gespecialiseerd’ als executive search consultant. Ze is inhoudelijk sterk en gewend om advies en oplossingen op maat te leveren. Ze is duidelijk, direct, altijd scherp en kritisch waar nodig. Resultaatgedreven en daadkrachtig. En niet te vergeten: een goede luisteraar. Allemaal eigenschappen die in ons vakgebied uitstekend van pas komen.

 

Margaux van Wijngaarden
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 14 24 80 88
Margaux.vanwijngaarden@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Margaux

Share this: