Lyncwise Executive Search & Interim | ALD Automotive
357
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-357,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

ALD Automotive

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

ALD-automotive-lyncwise-executive-search-interim

 

ALD Automotive, opdrachtgever van Lyncwise

 

ALD Automotive in Hoofddorp is gespecialiseerd in operationele autoleasing en wagenparkbeheer. ALD Automotive behoort tot de top drie van autoleasebedrijven in Europa, is onderdeel van de Société Générale Groep en heeft in Nederland 150 medewerkers. De leasemarkt is sterk in beweging. Bedrijven zoeken nieuwe oplossingen. Duurzamer, slimmer en kostenefficiënter dan de oude oplossingen. Met aan de ene kant de behoeftes van de werknemer die in de leaseauto gaat rijden. Met aan de andere kant de behoeftes van de werkgever, de fleetowner. ALD Automotive speelt vernieuwend en professioneel in op de wensen van beide partijen.

 

De kerneigenschappen binnen de organisatie zijn: vriendelijk, gedreven, oplossend, samenwerkend en persoonlijk. De thema’s mobiliteit, experience, verbinden, inspireren, ontmoeten en bewegen zijn gekozen om een dynamische werkomgeving te realiseren. Tevens is in Hoofddorp het Mobility Experience Centre gevestigd.

 

Wanneer je voor ALD Automotive als werkgever kiest, kies je voor een onderscheidende organisatie op het gebied van service en innovatie. Een organisatie met korte communicatielijnen, waar mensen vanuit hun gedrevenheid en kwaliteiten werken. Als medewerker word je actief betrokken bij de strategie van de organisatie en uitgedaagd om mee te denken over verbeteringen binnen de organisatie.
In zogenoemde ‘Ambition Teams’ wordt gewerkt aan de toekomst van de organisatie. Ambition Teams zijn projectteams die bestaan uit een groep medewerkers van verschillende afdelingen. Zij krijgen zo de kans om hun potentieel zichtbaar in te zetten en activiteiten op te pakken die buiten hun normale takenpakket liggen.

 

Posities vervuld bij ALD Automotive door Lyncwise Executive Search & Interim

  • Teamleader Driver Care
  • Teamleader Contract Management
  • Teamleader Collections
Share this: