Lyncwise Executive Search & Interim | Open posities | Algemeen Directeur Bouwmaterialen Producent
3315
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3315,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Algemeen Directeur Bouwmaterialen Producent

 

Algemeen Directeur
Bouwmaterialen Producent

 

Onze opdrachtgever is een bekende leverancier in de bouwindustrie. Een mooi MKB+ productiebedrijf (250+ medewerkers) in het midden van het land. De organisatie is op zoek naar een Algemeen Directeur die verdere groei van de organisatie gaat leiden. Na sterke investeringen in de productie, ligt de focus komende jaren op commercie. Zowel positionering als profilering staan op het programma.

 

We zoeken een kandidaat met uitstekende managerial vaardigheden. Een algemeen directeur met een stevige commerciële basis. Die in staat is kritisch naar de status quo te kijken. Een kandidaat met sterk empathisch gevoel, die mensen in beweging krijgt en  verandering brengt. Iemand met ervaring in een hoogwaardige productie omgeving en een goed gevoel voor de bouwmaterialen business (deuren, kozijnen, wanden, plafonds etc.).

 

Een kandidaat die de verbinding legt tussen de klanten en de organisatie. Die intern de verbinding legt tussen de verschillende afdelingen. Gedreven door dynamiek, verbetering van mensen, complexe issues en vooral commercieel succes.

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Margaux van Wijngaarden

Executive search specialist in Bouw & Industrie

 

Met een jarenlange ervaring en een enorm netwerk in de bouw en industrie en een liefde voor commercie, is Margaux ‘dubbel gespecialiseerd’ als executive search consultant. Ze is inhoudelijk sterk en gewend om advies en oplossingen op maat te leveren. Ze is duidelijk, direct, altijd scherp en kritisch waar nodig. Resultaatgedreven en daadkrachtig. En niet te vergeten: een goede luisteraar. Allemaal eigenschappen die in ons vakgebied uitstekend van pas komen.

 

Margaux van Wijngaarden
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 14 24 80 88
Margaux.vanwijngaarden@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Margaux

Share this: