Lyncwise Executive Search & Interim | Open posities | Algemeen Directeur Machinebouwer
3319
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3319,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Algemeen Directeur Machinebouwer

 

 

Algemeen Directeur
Machinebouwer

 

Onze opdrachtgever is een bekende leverancier in de material handling. Een middelgrote machinebouwer in het midden van het land. De organisatie is op zoek naar een Algemeen Directeur die de verdere groei van de organisatie gaat leiden. Na een herstructurering, waarbij met name de focus is verschoven van product naar klant, ligt de uitdaging op tactisch en operationeel vlak.

 

We zoeken een kandidaat met uitstekende peoplemanagement vaardigheden. De nieuwe manier van werken; outside – inside denken en proactiever de markt benaderen moet vorm krijgen in processen, profielen en vaardigheden. Het aanstellen van een sterk middenmanagement team, zowel intern te vinden als extern aan te werven, is de eerste uitdaging. De commerciëlere mindset moet via marketing, sales, support ook bij engineering, productie en niet in de laatste plaats service beklijven.

 

Iemand met ruime salesmanagement vaardigheden, maar ook ruime ervaring met een service- en productiebedrijf. Iemand die makkelijk schakelt tussen procesmatig en hands on. Iemand die gedreven wordt door verandering en verbetering. Een positieve mindset, een natuurlijk leider.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Margaux van Wijngaarden

Executive search specialist in Bouw & Industrie

 

Met een jarenlange ervaring en een enorm netwerk in de bouw en industrie en een liefde voor commercie, is Margaux ‘dubbel gespecialiseerd’ als executive search consultant. Ze is inhoudelijk sterk en gewend om advies en oplossingen op maat te leveren. Ze is duidelijk, direct, altijd scherp en kritisch waar nodig. Resultaatgedreven en daadkrachtig. En niet te vergeten: een goede luisteraar. Allemaal eigenschappen die in ons vakgebied uitstekend van pas komen.

 

Margaux van Wijngaarden
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 14 24 80 88
Margaux.vanwijngaarden@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Margaux

Share this: