Lyncwise Executive Search | Vervuld | Assistant to the CEO
3088
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3088,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Assistant to the CEO

Assistant to the CEO (Vervuld)

 

Organisatie

 

Smurfit Kappa Groep

Smurfit Kappa kent een rijke geschiedenis en is uitgegroeid tot de marktleider in de productie van verpakkingen op basis van papier (“leader in paper-based packaging solutions”).

 

Een deel van dat succes kwam uit het unieke geïntegreerde productiesysteem. Zo kon Smurfit Kappa grondstoffen betrekken bij hun eigen bos- en papierfabrieken. Als leider in duurzame productie heeft Smurfit Kappa altijd veel geïnvesteerd in recyclingfabrieken om teruggewonnen vezels te leveren, die worden hergebruikt bij de papierproductie.

 

In 2005 fuseerde Jefferson Smurfit met Kappa Packaging – een in Nederland gevestigd bedrijf dat in 1974 werd opgericht en Europa’s grootste fabrikant van golfkarton- en kartonnen verpakkingen is, om vervolgens Smurfit Kappa te vormen.

 

Het bedrijf blijft groeien en heeft nu meer dan 45.000 medewerkers in 370 productiesites in 35 landen en een omzet van € 8,6 miljard in 2017. Smurfit Kappa zit in 22 landen in Europa en 13 landen in Noord- en Zuid-Amerika. Het wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Dublin, met regionale hoofdkantoren in Amsterdam en Miami.

 

Voor meer informatie, zie ook:

 

http://www.smurfitkappa.com/vHome/nl/ en http://www.openthefuture.info/

 

Smurfit Kappa Benelux

Vanuit het hoofdkantoor in Oosterhout wordt Smurfit Kappa Benelux aangestuurd. Met ​3000 werknemers verdeeld over 15 operating companies (Opco’s), bekleedt Smurfit Kappa een markt leidende positie.

 

Met diepgaande kennis van markten en trends, biedt Smurfit Kappa een breed scala aan innovatieve verpakkingsoplossingen op basis van papier en karton. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld hun eigen nieuwe verpakkingen “live” zien in een Virtual Reality (VR) omgeving in één van de 15 Global Experience Centres. Ter plekke kunnen dan aanpassingen voorgesteld en doorgevoerd worden.

 

Verder biedt Smurfit Kappa retail oplossingen via kenniscentra zoals Retail Ready en Shelf Ready Packaging oplossingen.

 

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Erik Jan Doekes

Executive search specialist in Trade & Manufacturing, Consumer Goods, Retail & E-tail

 

Het leggen van verbindingen is een tweede natuur voor Erik Jan. Zijn drijfveer is om mensen te helpen om te doen waar ze goed in zijn. Zodat top-performers het verschil kunnen maken. Vooral de intrinsieke motivatie en drijfveren intrigeren hem. Opdrachtgevers leidt hij professioneel door de verschillende stadia van het wervings- en selectietraject. Hij is degelijk en grondig: altijd op zoek naar het best mogelijke resultaat. Wat hem verder kenmerkt, is zijn drive in combinatie met diepgaande kennis van de functiegebieden commercie, supply chain en operations. Al met al een bijzonder prettige gesprekspartner!

 

Erik Jan Doekes
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 50 95 20 05
erikjan.doekes@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Erik Jan

Share this: