Lyncwise Executive Search & Interim | Vervuld | FFP
2118
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2118,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Bestuurssecretaris

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

FFP

Bestuurssecretaris (Vervuld)
FFP

Organisatie

Federatie Financieel Planners (FFP) is een organisatie bestaande uit een stichting en een vereniging. Stichting Certificering FFP (SCFFP) is onafhankelijk, ziet toe op de kwaliteit van de examens die financieel planners moeten afleggen om het FFP-keurmerk te verwerven, stelt eisen voor Permanente Educatie en is verantwoordelijk voor de gedragsregels en het tuchtrecht. Het bestuur van SCFFP bestaat uit vijf leden, waarvan de secretaris en penningmeester in personele unie met de vereniging is. Vereniging FFP (VFFP) behartigt de belangen van haar bijna 4.000 leden in de breedste zin van het woord. Zij maakt zich in het bijzonder sterk voor het vergroten van de bekendheid van het begrip financiële planning en het FFP-keurmerk in het bijzonder. Onze ambitie is dat consumenten een FFP-lid zien, erkennen en herkennen als dé betrouwbare en transparante gesprekspartner voor informatie én advies over life-events (financiële levensvragen).

 

Onze leden zijn actief als zelfstandig financieel planner of werken bij financiële instellingen zoals banken, accountantskantoren en verzekeraars. Het FFP-keurmerk dat onze leden voeren staat voor de hoogste mate van integriteit en kwaliteit, kennis en ervaring op het gebied van integraal financieel advies.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Wendy Witteveen

Executive search specialist in  IT (Hard-, Software) & Consumer Products

 

Als mede oprichter met haar ondernemende instelling is Wendy op ieder niveau een goede coachende gesprekspartner. Het leggen van verbindingen is voor haar een tweede natuur. Binnen het Lyncwise team is zij van grote waarde als doortastende senior consultant voor IT- & commerciële sales en marketing specialisten. Behalve een doener, regelaar en coach is ze ook een challenger en energizer. Ze is bovendien een goede netwerker.  Winnende combinaties van ambities en talent tot stand brengen, is een van de drijfveren waar deze bourgondische duizendpoot haar tomeloze energie aan ontleent.

 

Wendy Witteveen
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 460 340 12
wendy.witteveen@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Wendy

Share this: