Blokker - Lyncwise.nl
1746
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1746,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Blokker

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Blokker

 

BLOKKER, OPDRACHTGEVER VAN LYNCWISE

 

Geschiedenis

De basis voor het Blokker-concern werd in april 1896 gelegd door Jacob Blokker. Samen met zijn vrouw begon hij met een startkapitaal van 1000 gulden ‘De Goedkoope IJzer- en Houtwinkel Jb. Blokker’ in Hoorn. Vanaf dag één was de winkel een succes. De zoons van het ondernemende echtpaar zetten het succes van hun vader voort en openden winkels in de rest van Nederland. De kleinzoon van Jacob Blokker – Jaap Blokker (aan het roer van 1975 tot 2011) – maakt Blokker Holding écht groot. Hij bouwt het imperium uit met op het hoogtepunt bijna 3.000 winkels, 25.000 werknemers en € 2,7 miljard omzet. Tot moederbedrijf Blokker Holding behoren naast de Blokker winkels onder andere ook de winkelketens Xenos, Big Bazar, Marskramer en Intertoys.

 

De Nieuwste Blokker

Blokker zit midden in een allesomvattende, compromisloze transitie. Blokker – een inspirerende (web)winkel voor huishoudelijke producten en mooie spullen voor in en rond het huis – wil de beste omni-channel retailer van Nederland worden. Onder de bezielende leiding van de nieuwe CEO, Rob Heesen, wordt de organisatie getransformeerd van een sterk inkoopgerichte organisatie naar een klantgerichte, omni-channel georganiseerde retail formule van de toekomst.  De verbinding tussen de fysieke winkels met de online activiteiten is waar de kracht vandaag moet komen. Half werk is geen optie. Alles wordt met hoge snelheid aangepakt. Met de slogan “De nieuwste Blokker” is Blokker zichtbaar anders met een nieuwe formule, nieuwe huisstijl en nieuw assortiment. De webshop is verbeterd en er wordt gewerkt aan een centrale IT infrastructuur en betere processen. Assortiment, prijsstelling en beschikbaarheid van producten worden verbeterd. Een unieke transformatie die zijn gelijke niet kent in retail land.

 

Lees meer
Share this: