BU Manager Key Accounts | Nedcon Magazijninrichting B.V. | Lyncwise | Vervuld
1276
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1276,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

BU Manager Key Accounts

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Nedcon-magazijninrichting-partner-van-lyncwise-executive-search-interim-lyncwise.nl-carousel

 

BU Manager Key Accounts (Vervuld)

Organisatie

Nedcon Magazijninrichting (Doetinchem) verkoopt, engineert, produceert en installeert opslagsystemen en magazijninrichtingen. Deze internationaal opererende onderneming heeft meerdere eigen vestigingen verdeeld over Europa en de Verenigde Staten. Productie vindt plaats in Pardubice (Tsjechië). Het bedrijf maakt sinds 2004 onderdeel uit van het Oostenrijkse Concern Voestalpine AG.

 

Nedcon is de meest vooruitstrevende speler in haar marktgebied, tevens wereldwijd leidend in opslagoplossingen voor semi- en vol-automatische magazijnen. Het bedrijf staat bekend om kwalitatief hoogwaardige producten, specialistische kennis en krachtige projectrealisatie: “make it happen”.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

 

Joost is mede oprichter van Lyncwise. Hij is vakman en trusted advisor, die dagelijks werk maakt van het verbinden van mensen en organisaties. Het gericht toewerken naar de ‘stip op de horizon’ is wat hem drijft. Hij zet zijn kennis en ervaring in bij mkb-, familie- en private equity-bedrijven. Posities: commercie, operations en finance. Klanten merken vaak op dat Joost ‘echt bij hen past’. Dat komt door zijn persoonlijke en professionele aanpak. En ook heel fijn in dit vak: hij ‘leest’ mensen goed en beschrijft ze in essentie.

 

Joost Ouwerkerk
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joost

Dorien Weber

Executive search specialist in Manufacturing, Energy & Logistics

 

Een senior consultant en business partner met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Operations, Supply Chain, Operational excellence (Lean Six Sigma). Door haar netwerk en brede ervaring, onder andere als managing consultant bij Fairlaine, weet Dorien bovendien snel het gevraagde profiel helder te krijgen en de juiste verbindingen tot stand te brengen. Gedreven, authentiek, betrouwbaar, gedisciplineerd en eerlijk: allemaal woorden die op haar van toepassing zijn. En die wellicht verklaren waarom ze zo’n grote gunfactor heeft.

 

Dorien Weber
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 111 712 21
dorien.weber@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Dorien

Share this: