Business Development Manager Enterprise

 

Business Development Manager
Enterprise

 

Positie

In deze vacature Business Development Manager ben jij een belangrijke schakel in het business to business kanaal. Je krijgt in deze rol de vrijheid om dit naar eigen invulling vorm te geven. Je rapporteert aan de Enterprise Sales Director Benelux en je werkt intensief samen met een andere business development manager aan bestaande en nieuwe klanten.

 

Persoonlijk profiel

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 à 10 jaar werkervaring als (Senior) Accountmanager
  • Je hebt een passie voor de IT-branche
  • Gedreven en ambitieus
  • Goede communicatieve skills
  • In staat een band op te bouwen met je relaties

 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden binnen Lexmark zijn zoals je deze van een internationale organisatie mag verwachten. Een goed, marktconform, basissalaris, met daarbovenop extra’s zoals een standaard 13e maand en variabele bonussen die gelijk oplopen met je prestaties! Voor deze rol is er uiteraard ook een telefoon, laptop en auto van de zaak beschikbaar

 

Locatie

Naarden

 

Organisatie

Lexmark is dé producent en leverancier op het gebied van printers en de daarbij horende digitale documentoplossingen. Door innovatieve technologieën te combineren met een diepgaande kennis van de branche vereenvoudigt Lexmark de wereld van gedrukte én digitale informatie. Lexmark, die haar naam te danken heeft aan haar afkomst, Lexington (Verenigde Staten), heeft haar Benelux saleskantoor in Naarden zitten. Kernwoorden die op Lexmark van toepassing zijn, zijn creativiteit en innovatie; men heeft de wil om elke dag beter te worden en er wordt gewerkt in een informele maar ook professionele sfeer.

 

Sales vindt binnen Lexmark via twee kanalen plaats: channelsales (resellers) en het business-to-business kanaal (Enterprise sales). Deze vacature heeft de focus op het Enterprise saleskanaal.

 

Als business development manager ben je verantwoordelijk voor alle accounts binnen het business -to – business netwerk van Lexmark. Je speelt een belangrijke rol in het acquireren en het uitbouwen van de relaties binnen de Nederland. Het maken van accountplannen waarin de visie van Lexmark vertegenwoordigd is, hoort ook bij je rol. Er is regelmatig sprake van een Tender waar Lexmark zich voor inschrijft. Deze processen moet je ook kunnen managen.

 

Lexmark werkt oa voor Intergamma, AS Watson, Kuhne Nagel etc en is naast A3 formaat ook heel sterk in het printproces van labels en kassabonnen. Ook zijn ze een zeer sterke speler in cloudoplossingen.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

Share this: