Business Development Manager GAC Benelux | Vervuld | Spectrum Brands
1768
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1768,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Manager Global Auto Care Benelux

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Spectrum Brands Online PR & Marketing Specialist Benelux vacature lyncwise executive search

Business Development Manager
Global Auto Care Benelux (Vervuld)

 

Organisatie

Spectrum Brands (onderdeel van de Russell 2000 index) is een wereldwijde en toonaangevende leverancier van consumentenproducten in verschillende segmenten. De Spectrum Brands organisatie kenmerkt zich als een typische sales & marketing matrixorganisatie, verspreid over de hele wereld.

 

Spectrum Brands kent de volgende categorieën en merken in Europa:

  • Divisie Batteriien – Varta en Rayovac
  • Divisie Appliances – Remington & Russell Hobbs
  • Divisie Hardware & Home Improvement – Stanley
  • Divisie Pet – I ams, Eukanuba, Tetra, 8in1, Furminator
  • Divisie Autocare – ArmorAll en STP

 

Lees meer

 

De merken worden verkocht aan de top 25 retailers verspreid over 160 landen, wereldwijd.

 

In de Benelux opereren zij vanuit twee kantoren, één in Nederland en één in België. De Global Auto Care groep (waar de merken ArmorAll en STP onder vallen) is een onderdeel met zeer veel potentie. Houd je van korte lijnen, heb je een “just do it” mentaliteit en hou je van bouwen, dan is de positie van Business Development Manager wellicht een interessante nieuwe uitdaging voor jou!

 

Rapporterend aan een inspirerende Manager met jarenlange ervaring binnen de Consumenten Electronica, die in staat is zijn mensen naar een hoger niveau te tillen. Hij biedt ruimte voor ondernemerschap waarbij hij het “wij-gevoel” zeer belangrijk vindt.  Er zijn veel mogelijkheden als je naar de toekomst kijkt.  Zo liggen er bijvoorbeeld nieuwe markten klaar om te worden opengebroken.

 

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

 

Susan Abbink

Executive search specialist in Telecom, Consumer Products & Logistics

 

De ontwikkeling en groei van onze klanten – dát is de focus in het werk van Susan. Als medeoprichter van Lyncwise bewijst zij als geen ander dat effectieve executive search staat of valt met een doelgerichte en vooral persoonlijke benadering. Zo komen de beste verbindingen tussen mensen en organisaties tot stand. Dankzij haar enorme netwerk, gedegen kennis van het (digital)marketing- en salesvakgebied en warme persoonlijkheid weet Sue altijd een goed resultaat te behalen. Ze is gestructureerd en gefocust, betrouwbaar en loyaal. Een prettige sparring partner, die behalve doortastend ook integer te werk gaat. Beter kunt u het eigenlijk niet treffen.

 

Susan Abbink-Rempt
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 477 600 37
susan.abbink@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Susan

Wendy Witteveen

Executive search specialist in  IT (Hard-, Software) & Consumer Products

 

Als mede oprichter met haar ondernemende instelling is Wendy op ieder niveau een goede coachende gesprekspartner. Het leggen van verbindingen is voor haar een tweede natuur. Binnen het Lyncwise team is zij van grote waarde als doortastende senior consultant voor IT- & commerciële sales en marketing specialisten. Behalve een doener, regelaar en coach is ze ook een challenger en energizer. Ze is bovendien een goede netwerker.  Winnende combinaties van ambities en talent tot stand brengen, is een van de drijfveren waar deze bourgondische duizendpoot haar tomeloze energie aan ontleent.

 

Wendy Witteveen
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 460 340 12
wendy.witteveen@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Wendy

Share this: