Business Development Manager - PiCompany | Posities | Lyncwise | Vervuld
1071
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1071,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Development Manager

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

PiCompany--opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-interim-lyncwise.nl

 

Business Development Manager (Vervuld)

Organisatie

PiCompany biedt kwalitatief hoogwaardige online assessmenttools voor talent management, performance management, leiderschap en selectie. PiCompany helpt organisaties daarmee betere resultaten te halen door het identificeren van kwaliteiten en het optimaal inzetbaar maken van medewerkers. Capaciteiten en persoonlijkheidskenmerken worden objectief in beeld gebracht en gerichte ontwikkeltrajecten kunnen ingezet worden. Door middel van deze gerichte investeringen in het menselijk kapitaal van organisaties wordt direct en zichtbaar business resultaat gerealiseerd.
PiCompany, gevestigd te Utrecht bestaat sinds 1994. Bij de oprichting was het de ambitie om managers en medewerkers effectiever te maken door Assessment center technieken bij organisaties te implementeren. Met veel digitale HR producten, continue doorontwikkeling en grote flexibiliteit voor klanten, is PiCompany uitgegroeid tot een toonaangevende partij. De kracht ligt in de combinatie van kwalitatief hoogwaardige online tools, IT-expertise, slim gebruik van grote hoeveelheden data en HR-Analytics toepassingen; dit alles in combinatie met HR consultancy activiteiten op management- en bestuursniveau in tal van organisaties in Nederland en daarbuiten.

PiCompany heeft een lange wetenschappelijke traditie. Alle meetinstrumenten en adviestrajecten worden ontwikkeld en onderhouden in samenwerking met wetenschappelijke researchcentra. Ontwikkelaars binnen PiCompany hebben een universitaire achtergrond als researcher en/of psycholoog.
Sinds 2010 is PiCompany onderdeel van adviesbureau GITP, marktleider in assessments en HR advies. Gezamenlijk bieden GITP en PiCompany een volledig palet van “High touch en High tech” oplossingen aan de Nederlandse HR-markt.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Susan Abbink

Executive search specialist in Telecom, Consumer Products & Logistics

 

De ontwikkeling en groei van onze klanten – dát is de focus in het werk van Susan. Als medeoprichter van Lyncwise bewijst zij als geen ander dat effectieve executive search staat of valt met een doelgerichte en vooral persoonlijke benadering. Zo komen de beste verbindingen tussen mensen en organisaties tot stand. Dankzij haar enorme netwerk, gedegen kennis van het (digital)marketing- en salesvakgebied en warme persoonlijkheid weet Sue altijd een goed resultaat te behalen. Ze is gestructureerd en gefocust, betrouwbaar en loyaal. Een prettige sparring partner, die behalve doortastend ook integer te werk gaat. Beter kunt u het eigenlijk niet treffen.

 

Susan Abbink-Rempt
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 477 600 37
susan.abbink@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Susan

Share this: