Lyncwise.nl | Vervuld | Senior Acquisiteur Midden-Nederland - Rodruza
1163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1163,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Toekomstige Sales Manager

Rodruza business development manager vacature lyncwise executive search

 

Toekomstige Salesmanager (Vervuld)

Voor de functie Accountmanager/Acquisiteur – voor midden Nederland (Utrecht/Nijmegen/Arnhem) die door wil groeien naar een Salesmanagersrol.

 

De organisatie

Nieuwe technieken en materialen veroveren steeds weer de bouwwereld. Toch blijft de keramische gevelsteen één van de belangrijkste grondstoffen. Architecten, bouwers en opdrachtgevers kennen de schoonheid en kwaliteit van dit puur natuurlijke product. Ze combineren innovatieve keramische gevelstenen met andere materialen tot nieuwe, verfrissende constructies.

Onder de Nederlandse baksteenfabrikanten neemt het familiebedrijf Rodruza, met haar hoofdkantoor in Nijmegen en twee steenfabrieken in het Gelderse Rossum en Gendt, een speciale positie in. Als een van de grote producenten van keramische gevel- en straatstenen is de organisatie in staat om de nationale en internationale consument te laten kiezen uit een breed assortiment. Maar Rodruza is ook compact genoeg om daaraan een ferme dosis persoonlijke service en flexibiliteit van handelen toe te voegen.

 

Keramische gevelstenen zijn in de visie van Rodruza méér dan simpelweg bouwmaterialen: het zijn architectonische design-elementen. Het bedrijf richt zich steeds meer op de meer exclusieve gevelstenen uit het hogere segment, waar architecten en ontwikkelaars dankbaar gebruik van maken bij het ontwerpen van hoogwaardige gebouwen en woningen uit de hogere prijsklasse.

 

Rodruza maakt gebruik van de nieuwste technologische inzichten en combineert dit met intensieve omgang met haar afnemers, met de directe omgeving van haar productielocaties, en met alle relevante overheden en maatschappelijke organisaties. Zo bouwt men steeds verder aan de langdurige ervaring in het vervaardigen van keramische producten: gevelsteen, straatbaksteen en sierbestrating. Om dit op de juiste manier te doen worden alle relevante processen voortdurend getoetst en verder ontwikkeld evenals welke bijdrage wordt geleverd aan duurzaam en milieuverantwoord ondernemen. De grondstoffen worden gewonnen met respect voor flora en fauna waarbij nieuwe natuur wordt gerealiseerd en een bijdrage wordt geleverd aan rivierveiligheid.

 

Het management van Rodruza heeft een heldere visie en strategie ontwikkeld op basis van slagvaardig ondernemerschap, een duidelijke identiteit, een onderscheidende en innovatieve positionering en een helder ontwikkelpad voor de komende jaren. Dit alles is gericht op het vergroten van de toegevoegde waarde voor klanten in alle geledingen van de markt.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

Share this: