Category Manager

 

Category Manager (Vervuld)

 

Organisatie

Jutter Speijs biedt als eerste en enige een nieuwe manier van winkelen met een onbemande foodmarket voor hotelketens en kantoorpanden. Zelf pakken, zelf afrekenen en genieten! In tegenstelling tot bestaande retail formules, biedt Jutter Speijs een white-label, totaaloplossing die elk hotel of kantoor in staat stelt zélf retailer te worden. Zij worden daarbij volledig ontzorgd door Jutter Speijs die voor hen een goed rendement weet te behalen.

 

Het bedrijf realiseert vanuit een kleine, slimme, effectieve organisatie een wereldwijde transformatie binnen retail. Ze volgt een sterk data gedreven aanpak om haar omzet intelligent te optimaliseren en internationaal marktaandeel te behalen. Het team kenmerkt zich als pro-actief, to-the-point, oplossingsgericht, non-vergadercultuur, ambitieus en met humor.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Wendy Witteveen

Executive search specialist in  IT (Hard-, Software) & Consumer Products

 

Als mede oprichter met haar ondernemende instelling is Wendy op ieder niveau een goede coachende gesprekspartner. Het leggen van verbindingen is voor haar een tweede natuur. Binnen het Lyncwise team is zij van grote waarde als doortastende senior consultant voor IT- & commerciële sales en marketing specialisten. Behalve een doener, regelaar en coach is ze ook een challenger en energizer. Ze is bovendien een goede netwerker.  Winnende combinaties van ambities en talent tot stand brengen, is een van de drijfveren waar deze bourgondische duizendpoot haar tomeloze energie aan ontleent.

 

Wendy Witteveen
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 460 340 12
wendy.witteveen@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Wendy

Share this: