Lyncwise Executive Search & Interim | Portfolio | Cherry-T
426
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-426,bridge-core-1.0.5,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Cherry-t

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

 

Cherry-t-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-interim

Cherry-T, opdrachtgever van Lyncwise

Cherry-T levert en implementeert branche specifieke software exclusief ontworpen voor fondsenwervende en fondsenvertrekkende organisaties en daarnaast heeft zij ook oplossingen voor ledenorganisaties. De Cherry-T Suite administreert contactgegevens van donateurs en leden, inclusief alle relevante informatie met betrekking tot deze contactpersonen. Daarnaast wordt m.b.v. de Cherry-T Suite de inning van donaties en contributies efficiënt verzorgd. De volledig geïntegreerde Cherry-T Suite is gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM technologie en daardoor makkelijk inzetbaar.

Als Microsoft Gold Partner is Cherry-T gecommitteerd om haar producten in lijn met de laatste technologische stand van zaken te ontwikkelen.

Oprichting

Cherry-T is in 2010 opgericht met als doel om organisaties in de goede doelen sector efficiënter en effectiever te laten opereren. Met een team van 16 professionals hebben wij inmiddels een grote en trouwe klantenkring opgebouwd en zijn wij één van de bepalende leveranciers in de sector.

 

Missie

Het is Cherry-T’s missie om goede doelen en leden organisaties zo professioneel mogelijk te laten opereren.
De Cherry-T Suite helpt bij het stroomlijnen van de interne processen, het beter administreren van de verschillende projecten en het optimaliseren van de contacten met de donateurs en leden. Meer geld beschikbaar voor het goede doel, dat is waar het uiteindelijk om draait.

 

Posities bij Cherry-T door Lyncwise:

  • Senior Account Manager

 

 

Share this: