Lyncwise.nl | Portfolio | CleanLeaseFortex
509
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-509,,qode-child-theme-ver-1.0.2,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

CleanLeaseFortex

logistics
stellage
shaky hands
escalator
Hilversum
industry
shutterstock_138488228-zw-e1461056697834
Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

 

cleanleasefortex-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-interim-lyncwise.nl

CleanLeaseFortex, opdrachtgever van Lyncwise

CleanLeaseFortex, opgericht in 1987, is in Nederland en België toonaangevend op het gebied van integrale logistiek en textiel reiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- en badgoed en kleding. Vanuit 20 locaties in Nederland en België zorgen ruim 2000 medewerkers er dagelijks voor dat bed- en badgoed en kleding van klanten tijdig wordt opgehaald, gesorteerd, met moderne was systemen wordt gereinigd en exact op het juiste moment wordt geretourneerd. Service tot in de linnenkast of badkamer van hotelgasten, patiënten en cliënten.
CleanLeaseFortex is eigendom van investeringsmaatschappij Egeria en het management. De markt is in beweging; binnen het bedrijf is veel dynamiek en positieve energie. Op tal van fronten worden verbeteringen doorgevoerd en resultaat geboekt.

 

Posities bij CleanLeaseFortex door Lyncwise:

  • Manager Business Control
  • Commercieel Directeur

 

Share this: