Continuous Improvement Manager | Intersnack | Lyncwise.nl | Vervuld
1569
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1569,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Improvement Manager

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Intersnack Continuous Improvement Manager vacature lyncwise executive search

 

Continuous Improvement Manager (Vervuld)

Organisatie

Van hartige snacks en knapperige popcorn tot voedzame noten en smeuïge pindakaas. Intersnack Nederland heeft dit alles in haar ruime assortiment. Ze produceren, verpakken en verkopen deze producten onder merknamen als Chio, Pombär en Jack Klijn, maar ook onder private labels voor retailers. Daarnaast leveren zij halffabrikaten aan de voedingsmiddelenindustrie.

Ze maken deel uit van de internationale Intersnack Group met vestigingen in heel Europa. In Nederland zijn ze te vinden in Doetinchem, Lelystad en Hardinxveld-Giessendam. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn hun sterke punten. Dankzij internationale ervaring, hun knowhow en enthousiaste professionals bieden ze hun klanten optimale kwaliteit.

Binnen Intersnack staat veiligheid, kwaliteit, productiviteit en technische beschikbaarheid van de productielijnen centraal en wordt er gewerkt volgens een vaste structuur (Integrated Work System, IWS). IWS is het continu verbeterprogramma binnen Intersnack Nederland en is vergelijkbaar met programma’s als WCOM en WCM.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Dorien Weber

Executive search specialist in Manufacturing, Energy & Logistics

 

Een senior consultant en business partner met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Operations, Supply Chain, Operational excellence (Lean Six Sigma). Door haar netwerk en brede ervaring, onder andere als managing consultant bij Fairlaine, weet Dorien bovendien snel het gevraagde profiel helder te krijgen en de juiste verbindingen tot stand te brengen. Gedreven, authentiek, betrouwbaar, gedisciplineerd en eerlijk: allemaal woorden die op haar van toepassing zijn. En die wellicht verklaren waarom ze zo’n grote gunfactor heeft.

 

Dorien Weber
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 111 712 21
dorien.weber@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Dorien

Share this: