Lyncwise Executive Search & Interim | Vervuld | Aedes Real Estate
2107
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2107,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Controller

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

 

Aedes Real Estate

 

Controller (Vervuld)
Aedes Real Estate

Organisatie

Sinds onze oprichting in 1995 opereert Aedes Real Estate als onafhankelijk investeerder in vastgoed. Aedes creëert zelf nieuwe vitale plekken van internationaal niveau én houdt deze in stand. Onze specialisatie is de herontwikkeling van complexe binnenstedelijke locaties, die we nieuw leven inblazen door historie en toekomst te verbinden, door een plek of gebouw hernieuwde betekenis en inhoud te geven. Zo realiseren we hoogwaardige belevingskwaliteit voor alle gebruikers, voor de omgeving en voor de samenleving.

Onze initiatieven zijn geïntegreerd in hun omgeving. We investeren, ontwikkelen en beheren voor de toekomst, met passie, expertise en liefde voor vakmanschap. Daarom zijn we betrokken van de eerste schets tot het laatste detail.

 

“ELK GEBOUW HEEFT EEN ZIEL, WIJ VINDEN HEM”

 

Lees meer [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Wendy Witteveen

Executive search specialist in  IT (Hard-, Software) & Consumer Products

 

Als mede oprichter met haar ondernemende instelling is Wendy op ieder niveau een goede coachende gesprekspartner. Het leggen van verbindingen is voor haar een tweede natuur. Binnen het Lyncwise team is zij van grote waarde als doortastende senior consultant voor IT- & commerciële sales en marketing specialisten. Behalve een doener, regelaar en coach is ze ook een challenger en energizer. Ze is bovendien een goede netwerker.  Winnende combinaties van ambities en talent tot stand brengen, is een van de drijfveren waar deze bourgondische duizendpoot haar tomeloze energie aan ontleent.

 

Wendy Witteveen
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 460 340 12
wendy.witteveen@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Wendy

Share this: