COO

 

COO (Vervuld)

 

Organisatie

Koninklijke Mosa is een Nederlandse producent van keramische tegels met een historie van ruim 135 jaar. Vanuit de fabrieken in Maastricht vinden jaarlijks 6 miljoen vierkante meters wand- en vloertegels hun bestemming in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. In Nederland is de onderneming hierin marktleider. Koninklijke Mosa heeft een omvangrijk assortiment tegels in vele maten, kleuren en dessins, voor binnen en buiten en is  gesprekspartner van (interieur)architecten.

 

In twee fabrieken in Maastricht produceert Mosa een breed assortiment unieke producten, meerdere malen bekroond met Red-Dot Awards en andere prijzen voor innovatief design. Op vrijwel het volledige product-assortiment van Mosa geldt het Cradle to Cradle Silver certificaat. Hiervoor is getoetst aan vijf hoofdcriteria: grondstoffen, recyclingpotentieel, energiegebruik, waterbeheer en arbeidsomstandigheden. Mosa is hiermee de eerste keramische tegelfabriek ter wereld die haar producten Cradle to Cradle gecertificeerd mag noemen.

 

Mosa werkt aan een nieuwe strategie met focus op groei. Door de toenemende complexiteit in de keten en de steeds hogere eisen van klanten op het gebied van kwaliteit, onderscheidend vermogen en levertijden, wil Mosa werken aan een voorspelbare, betrouwbare én transparante keten. Supply chain denken (zowel intern als extern) heeft reeds de aandacht en wordt steeds relevanter om nog beter op de behoeften van de klant in te spelen.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

 

Joost is mede-oprichter van Lyncwise. Hij is vakman en trusted advisor, die dagelijks werk maakt van het verbinden van mensen en organisaties. Het gericht toewerken naar de ‘stip op de horizon’ is wat hem drijft. Hij zet zijn kennis en ervaring in bij mkb-, familie- en private equity-bedrijven. Posities: commercie, operations en finance. Klanten merken vaak op dat Joost ‘echt bij hen past’. Dat komt door zijn persoonlijke en professionele aanpak. En ook heel fijn in dit vak: hij ‘leest’ mensen goed en beschrijft ze in essentie.

 

Joost Ouwerkerk
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joost

Share this: