COO - Dynniq | Lyncwise.nl | Vervuld
1265
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1265,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

COO

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

dynniq-media-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-&-interim

COO (Vervuld)

‘Process Innovation & Business Transformation’
www.dynniq.com
Amersfoort

Organisatie

 

Dynniq is een ondernemende Europese technische dienstverlener in ontwikkeling tot technologiepartner. PE owned. Met stevige ambitie en focus op groei. Gespecialiseerd in het ontwerpen, assembleren, installeren en onderhouden van verkeerssystemen (‘Mobility’), parkeeroplossingen (‘Parking’) en energie infrastructuur (‘Energy’).

De producten en services van Dynniq worden onder andere ingezet om de verkeersstromen in steden, op snelwegen, het spoor en in parkeergarages te optimaliseren. Toonaangevende merken zijn Peek Traffic (verkeersystemen) en WPS (parkeergarages).

 

Dynniq opereert vanuit 52 locaties en is actief in 25 landen in Europa en Noord en Zuid Amerika. Naast de kantoren in Nederland heeft Dynniq lokale vestigingen in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken, Finland en Zweden. Bij de onderneming zijn ca. 1800 medewerkers werkzaam.

 

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

 

Joost is mede oprichter van Lyncwise. Hij is vakman en trusted advisor, die dagelijks werk maakt van het verbinden van mensen en organisaties. Het gericht toewerken naar de ‘stip op de horizon’ is wat hem drijft. Hij zet zijn kennis en ervaring in bij mkb-, familie- en private equity-bedrijven. Posities: commercie, operations en finance. Klanten merken vaak op dat Joost ‘echt bij hen past’. Dat komt door zijn persoonlijke en professionele aanpak. En ook heel fijn in dit vak: hij ‘leest’ mensen goed en beschrijft ze in essentie.

 

Joost Ouwerkerk
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joost

Joris van Lommel

Executive search specialist in Digital, FMCG, Retail & Consumer Goods

 

Joris is ‘trusted advisor’ van zowel getalenteerde kandidaten als van bijzondere bedrijven. Een natuurlijke verbinder die ambities en passies expliciet maakt en meeweegt in de besluitvorming. Hij heeft jarenlange ervaring in bemiddeling van ‘top potentials’ in de disciplines supply chain, commercie en strategie – in het bijzonder voor bedrijven in verandering/private equity. Dat doet hij gedreven en met flair. Joris heeft gedurende zijn bijna 20-jarige loopbaan een zeer relevant netwerk opgebouwd. Hij komt snel tot de kern, weet wat er in de praktijk speelt en staat in voor een hoog kwaliteitsniveau. Een echte vakman: gedreven, kritisch, doortastend en positief.

 

Joris van Lommel
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 536 677 46
joris.vanlommel@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joris

Share this: