Cyklop | portfolio | Lyncwise Executive Search
1594
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1594,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Cyklop

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Cyklop Commercieel Project Manager vacature lyncwise executive search

 

Cyklop, opdrachtgever van Lyncwise

Cyklop Nederland BV is een dochteronderneming van Cyklop International, wereldwijd producent van verpakkingssystemen en -materialen. Met haar producten en expertise kan Cyklop haar klanten de beste oplossingen bieden op het gebied van producten- en pakketverankering tijdens transport.

 

Cyklop Nederland in Zwolle is een productievestiging en heeft momenteel 55-60 medewerkers in dienst. Cyklop kenmerkt zich door een hoog kennis en service niveau. Sterke klantgerichtheid en ondernemerschap leiden er toe dat de organisatie zich constant aanpast aan ontwikkelingen en behoefte van markt en klant. Gevolg is dat het een uitdaging is om (standaard) procedures te respecteren. Cyklop collega’s zijn jong, gedreven en oplossingsgericht. Zij stellen ook hoge eisen aan elkaar, waardoor een uitdagende werkomgeving ontstaat.

 

Opdrachten bij Intersnack door Lyncwise Executive Search & Interim:

  • Commercieel Project Manager
Share this: