Data Manager | Vervuld | Blokker | Lyncwise Executive Search & Interim
1687
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1687,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Data Manager

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Blokker

 

Data Manager (Vervuld)

Organisatie

Geschiedenis

De basis voor het Blokker-concern werd in april 1896 gelegd door Jacob Blokker. Samen met zijn vrouw begon hij met een startkapitaal van 1000 gulden ‘De Goedkoope IJzer- en Houtwinkel Jb. Blokker’ in Hoorn. Vanaf dag één was de winkel een succes. De zoons van het ondernemende echtpaar zetten het succes van hun vader voort en openden winkels in de rest van Nederland. De kleinzoon van Jacob Blokker – Jaap Blokker (aan het roer van 1975 tot 2011) – maakt Blokker Holding écht groot. Hij bouwt het imperium uit met op het hoogtepunt bijna 3.000 winkels, 25.000 werknemers en € 2,7 miljard omzet. Tot moederbedrijf Blokker Holding behoren naast de Blokker winkels onder andere ook de winkelketens Xenos, Big Bazar, Marskramer en Intertoys.

 

Lees meer

Wendy Witteveen

Executive search specialist in  IT (Hard-, Software) & Consumer Products

 

Als mede oprichter met haar ondernemende instelling is Wendy op ieder niveau een goede coachende gesprekspartner. Het leggen van verbindingen is voor haar een tweede natuur. Binnen het Lyncwise team is zij van grote waarde als doortastende senior consultant voor IT- & commerciële sales en marketing specialisten. Behalve een doener, regelaar en coach is ze ook een challenger en energizer. Ze is bovendien een goede netwerker.  Winnende combinaties van ambities en talent tot stand brengen, is een van de drijfveren waar deze bourgondische duizendpoot haar tomeloze energie aan ontleent.

 

Wendy Witteveen
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 460 340 12
wendy.witteveen@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Wendy

Share this: