Detailresult Groep | Portfolio | Lyncwise Executive Search
1784
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1784,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Detailresult Groep

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

Detailresult Groep

 

 

Detailresult Groep, opdrachtgever van Lyncwise

 

Detailresult is een familiebedrijf met als aandeelhouders de families Kat en van den Broek. De onderneming is in 2008 ontstaan door de samenvoeging van de DekaMarkt- en Dirk van den Broek bedrijven. De aandeelhoudersbelangen worden behartigd door een onafhankelijke Raad van Commissarissen. De directie van Detailresult Groep N.V. bestaat uit Albert Voogd (CEO) en Bart Oprel (CFO), die samen met de directeuren van de Business Units en stafafdelingen het managementteam van de organisatie vormen.

 

Naast de twee supermarktformules DekaMarkt en Dirk, bestaat Detailresult uit een Productiebedrijf (recentelijk gemoderniseerde slagerij en bakkerijen), een Logistiek bedrijf (Distributiecentra en Transport) en een Services bedrijf (HR, ICT, Finance & Control, Commercie en Marketing). Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra en slijterijen. Detailresult is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie.

 

Detailresult streeft ernaar om vernieuwende en onderscheidende supermarktformules en concepten te exploiteren. Deze moeten klanten inspireren en verrassen en meer voordeel bieden qua prijs/kwaliteitverhouding, assortiment, service en/of gemak. Detailresult Groep beoogt dit op een duurzame, eerlijke en verantwoorde wijze te realiseren vanuit de overtuiging dat het als organisatie een belangrijke maatschappelijke functie dient te vervullen. Detailresult en haar mensen zijn klantgericht, resultaatgericht, kostenbewust, proactief en tonen respect voor de klanten, elkaar, producten en de omgeving. In totaal telt Detailresult 200 filialen, 20.000 medewerkers en 2Mld Omzet.

 

OPDRACHTEN VERVULD BIJ DETAILRESULT GROEP DOOR LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM:

  • Verkoopleider DekaMarkt
  • Operationeel Manager DekaMarkt
Share this: