Directeur Sourcing

 

Directeur Sourcing (Vervuld)

 

Organisatie

The Greenery is een Nederlands groente- en fruitleverancier met een internationale inkoop- en verkooporganisatie. Als eigendom van de telercoöperatie Coforta (350 leden), levert zij jaarrond een compleet dagvers assortiment van groente en fruit aan grote supermarktketens, groothandelaren en de verwerkende industrie. Om een compleet assortiment aan klanten te kunnen leveren werkt zij intensief samen met haar eigen telers en samenwerkingspartners uit zowel binnen- als buitenland.

 

Voor grote klanten (zoals Jumbo & Plus Supermarkten) biedt The Greenery full service logistieke dienstverlening waarbij alle producten geleverd worden door eigen telers en handelspartners. Als ketenregisseur ontzorgt The Greenery haar klanten volledig. Door het aangaan van langdurige samenwerkingen biedt The Greenery haar telers een eerlijke prijs en continuïteit in de afname van hun producten.

 

The Greenery investeert in duurzaamheid, digitalisering en verdere optimalisering van kwaliteit in zowel producten als diensten.  Zij maakt samen met haar telers groente en fruit waardevol en voorziet klanten van een verser en uitgebreider assortiment dan andere handelsorganisaties in de branche.

 

Telers

Circa 350 telers zijn eigenaar van The Greenery B.V. via Coöperatie Coforta U.A. De telers worden binnen The Greenery onderverdeeld in 5 groepen:

  • fruit (hard & zacht)
  • vruchtgroente (kasgroente)
  • vollegrond
  • biologisch (onder het label Naturelle) & exoten

 

De voorzitter van Coforta heeft zitting in de Raad van Toezicht van The Greenery en vertegenwoordigt de belangen van de telers.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

 

Erik Jan Doekes

Executive search specialist in Trade & Manufacturing, Consumer Goods, Retail & E-tail

 

Het leggen van verbindingen is een tweede natuur voor Erik Jan. Zijn drijfveer is om mensen te helpen om te doen waar ze goed in zijn. Zodat top-performers het verschil kunnen maken. Vooral de intrinsieke motivatie en drijfveren intrigeren hem. Opdrachtgevers leidt hij professioneel door de verschillende stadia van het wervings- en selectietraject. Hij is degelijk en grondig: altijd op zoek naar het best mogelijke resultaat. Wat hem verder kenmerkt, is zijn drive in combinatie met diepgaande kennis van de functiegebieden commercie, supply chain en operations. Al met al een bijzonder prettige gesprekspartner!

 

Erik Jan Doekes
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 50 95 20 05
erikjan.doekes@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Erik Jan

Share this: