Dynniq | Portfolio | Lyncwise Executive Search & Interim
1273
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1273,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Dynniq

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

dynniq-media-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-&-interim

 

Dynniq, opdrachtgever van Lyncwise

 

Dynniq is een ondernemende Europese technische dienstverlener in ontwikkeling tot technologiepartner. PE owned. Met stevige ambitie en focus op groei. Gespecialiseerd in het ontwerpen, assembleren, installeren en onderhouden van verkeerssystemen (‘Mobility’), parkeeroplossingen (‘Parking’) en energie infrastructuur (‘Energy’).

 

De producten en services van Dynniq worden onder andere ingezet om de verkeersstromen in steden, op snelwegen, het spoor en in parkeergarages te optimaliseren. Toonaangevende merken zijn Peek Traffic (verkeersystemen) en WPS (parkeergarages).

 

Dynniq opereert vanuit 52 locaties en is actief in 25 landen in Europa en Noord en Zuid Amerika. Naast de kantoren in Nederland heeft Dynniq lokale vestigingen in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken, Finland en Zweden. Bij de onderneming zijn ca. 1800 medewerkers werkzaam.

 

Opdrachten vervuld bij Dynniq door Lyncwise Executive Search & Interim:

  • COO
Share this: