Dynniq | Portfolio | Lyncwise Executive Search & Interim
1273
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1273,,qode-child-theme-ver-1.0.2,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Dynniq

escalator
shaky hands
Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters
shoppping zwart wit
logistics
stellage
shutterstock_138488228-zw-e1461056697834
industry

dynniq-media-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-&-interim

Dynniq, opdrachtgever van Lyncwise

Dynniq is een ondernemende Europese technische dienstverlener in ontwikkeling tot technologiepartner. PE owned. Met stevige ambitie en focus op groei. Gespecialiseerd in het ontwerpen, assembleren, installeren en onderhouden van verkeerssystemen (‘Mobility’), parkeeroplossingen (‘Parking’) en energie infrastructuur (‘Energy’).

 

De producten en services van Dynniq worden onder andere ingezet om de verkeersstromen in steden, op snelwegen, het spoor en in parkeergarages te optimaliseren. Toonaangevende merken zijn Peek Traffic (verkeersystemen) en WPS (parkeergarages).

 

Dynniq opereert vanuit 52 locaties en is actief in 25 landen in Europa en Noord en Zuid Amerika. Naast de kantoren in Nederland heeft Dynniq lokale vestigingen in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken, Finland en Zweden. Bij de onderneming zijn ca. 1800 medewerkers werkzaam.

 

Opdrachten bij Springer Media door Lyncwise Executive Search & Interim:

  • COO
Share this: