Edelman | Portfolio | Lyncwise Executive Search & Interim
1147
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1147,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Edelman

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

 

Edelman opdrachtgever van Lyncwise executive search en interim

 

Edelman, opdrachtgever van Lyncwise

 

Company

Edelman is een belangrijke internationale speler op het gebied van decoratieve sfeer producten met unieke collecties voor alle seizoenen. Creativiteit, innovatie, kwaliteit en (lever-) betrouwbaarheid vormen de pijlers van het succes.  De onderneming voert een groot assortiment seizoensartikelen , zoals kerstverlichting, kunst kerstbomen, kerstversiering, voorjaarsdeco en buitenpotterie. Daarnaast een uitgebreid jaarrond assortiment kunstbloemen, planten, bomen, potten, vazen en home deco producten. Klanten zijn tuincentra, DiY, (bloemisterij-) groothandels, warenhuizen en etailers. In en buiten Europa.

 

Er werken circa 180 mensen waarmee een omzet van circa € 80 mio gerealiseerd wordt. Samen met mede aandeelhouder Private Equity maatschappij Wagram is besloten om een groeistrategie in te zetten. Het hoofdkantoor van Edelman is gevestigd in Reeuwijk. Hier staat ook de recent compleet vernieuwde showroom.

 

Opdrachten vervuld bij Edelman door Lyncwise Executive Search & Interim:

  • Directeur Inkoop
Share this: