Emesa | Portfolio | Lyncwise Executive Search & Interim
1213
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1213,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Emesa

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

emesa_1

 

Emesa, opdrachtgever van Lyncwise

 

Emesa is, met ruim 110 miljoen bezoekers per jaar op diverse websites en 4,5 miljoen nieuwsbriefabonnees, marktleider op de Nederlandse en Belgische e-commercemarkt in travel & leisure. Consumenten weten Emesa te vinden voor onder meer een vakantie, een dagje weg, een concert, een musical of een beauty arrangement. Met innovatieve websites als VakantieVeilingen.nl/.be en ActievandeDag.nl/.be creëert Emesa nieuwe verkoopkanalen voor haar zakelijke partners. Emesa heeft verschillende awards gewonnen – ondermeer Website van het Jaar van 2010 t/m 2015.

 

Door haar unieke business model, marktkennis en de kennis van gebruikersprofielen is Emesa een belangrijke partner voor organisaties in de reis- en vrijetijdsbranche en voor hen een strategisch kanaal voor het optimaliseren van hun ‘yield’. Het business model van Emesa is gestoeld op een marge die bij een partner in rekening wordt gebracht voor een succesvolle transactie. Daarnaast betaalt de consument administratiekosten op het moment dat men een product afneemt. Sinds 2012 heeft het Nederlandse Cyrte (inmiddels Dasym genaamd) een meerderheidsbelang in Emesa. Dasym investeert vooral in veelbelovende bedrijven in (niche) media, e-commerce en e-services. De jaaromzet van Emesa ligt tussen de € 110 – 120 miljoen op jaarbasis.

 

Opdrachten vervuld bij Emesa door Lyncwise Executive Search & Interim:

  • CRM Manager
  • Manager Business Development
Share this: