FrieslandCampina| Portfolio | Lyncwise Executive Search & Interim
1105
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1105,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

FrieslandCampina

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

FrieslandCampina opdrachtgever van lyncwise executive search en interim

 

FrieslandCampina, opdrachtgever van Lyncwise

 

Elke dag voorziet Royal FrieslandCampina miljoenen consumenten verspreid over de wereld van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen. Met een jaaromzet van 11,3 miljard euro behoort FrieslandCampina tot de zes grootste zuivelondernemingen in de wereld.

 

FrieslandCampina levert consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in een groot aantal Europese landen, in Azië en in Afrika. Ook worden producten geleverd aan professionele afnemers, waaronder room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven. Daarnaast produceert FrieslandCampina ingrediënten en halffabricaten voor producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector wereldwijd.

 

Vestigingen in 32 landen

FrieslandCampina heeft vestigingen in 32 landen met ruim 22.000 medewerkers. De producten van FrieslandCampina vinden hun weg naar meer dan 100 landen. Het centrale kantoor van de onderneming is gevestigd in Amersfoort. De activiteiten van FrieslandCampina zijn onderverdeeld in vijf marktgeoriënteerde business groups:

1. FrieslandCampina Consumer Products Europe, Middle East & Africa

2. FrieslandCampina Consumer Products Asia

3. FrieslandCampina China

4. FrieslandCampina Cheese, Butter & Milkpowder

5. FrieslandCampina Ingredients.

 

Eigendom van de coöperatie

De vennootschap is volledig in handen van Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A., met ruim 19.000 ledenmelkveehouders in Nederland, Duitsland en België een van de grootste zuivelcoöperaties in de wereld.

 

Opdrachten vervuld bij FrieslandCampina door Lyncwise Executive Search & Interim:

  • Performance execellence manager
  • HR business Partner.
Share this: