Group Production & Supply Chain Manager

 

 

Group Production & Supply Chain Manager

Noord-Nederland

 

 

Organisatie

BouWatch is een jong, snelgroeiend productie/assemblage bedrijf in beveiligingsoplossingen die haar klanten door heel Europa de zorg uit handen neemt op het gebied van tijdelijke beveiliging. Als echte dienstverlener staan zij voor hun kwaliteit en klanttevredenheid.

 

Marktleider in meerdere Europese landen. Hun mensen werken verspreid door heel Nederland, Duitsland, België en Engeland. In totaal zijn er op het moment ongeveer 300 medewerkers werkzaam en nog steeds groeiende. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën, waardoor je direct kunt bijdragen aan de verdere verbetering van de dienstverlening. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren.

 

Positie

Als Group Production & Supply Chain Manager ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de productie/assemblage (Assen). Je regisseert de (inter)nationale supply chain met als hoofddoel: optimale beschikbaarheid van producten (‘On Time In Full No Errors’) in de landenorganisaties (België, Duitsland, Engeland & Frankrijk).  Je focus ligt op het creëren van een effectieve, efficiënte en kwalitatief hoogstaande keten van goederen van de leverancier naar assemblage, zowel in-house als outsourced, tot aan de interne klanten (landenorganisatie).

 

Als Group Production & Supply Chain Manager ben je in de dagelijkse uitvoering de spil tussen enerzijds de supply chain schakels en de (interne) productiefaciliteit en anderzijds lokaal management plus Sales & Operations Planning (S&OP) in de landenorganisaties. De keten omvat de schakels inkoop, opslag & distributie naar het land van plaatsing, engineering, planning, procesoptimalisatie en quality improvement.

Je geeft je op inspireerde wijze leiding aan medewerkers (20 fte waarvan 5 direct reports) en aangesloten externe partners. Je levert een stevige bijdrage aan de klanttevredenheid en de kwaliteitsservice door het handhaven van een hoge kwaliteit en het op peil houden van de voorraad. Vanzelfsprekend houd je de kosten onder controle door een efficiënt gebruik van middelen en een optimaal proces.  Je staat garant voor een veilige werkomgeving waarbij rekening wordt gehouden met milieu, gezondheid, veiligheid en bedrijfsbeleid.

 

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren:

 • Bepalen van optimale omvang van productportfolio op basis van criteria voor beschikbaarheid
 • Productie: conform planning assembleren van producten in-house en bij third parties (OTIFNE)
 • Distributie: tijdig en zorgvuldig vervoeren van producten naar interne klanten
 • Supply chain planning: matchen van capaciteitsplanning en demand planning, zodanig dat de beschikbaarheid van producten voor (interne) klanten optimaal is
 • Zorgen voor een open en effectieve communicatie.
 • Aanleveren van wekelijkse/ maandelijkse rapportages van KPI’s.
 • Vaststellen en implementeren van (corrigerende) maatregelen om operationele, productie- en onderhoudsproblemen op te lossen.
 • Sterke link met purchasing: die verantwoordelijk zijn voor inkoop en contractmanagement van supply chain gerelateerde producten en diensten (waaronder third party assembly)
 • Stevige link met engineering: die nieuwe producten gereed maken voor seriestuks productie

 

Je rapporteert aan de CFO/COO en werkt nauw samen met de stakeholders binnen en buiten de organisatie. Men werkt inmiddels met SAP en de locaties zijn verspreid over heel Nederland (Assen/Apeldoorn). Er ligt een nadrukkelijke wens dat iemand woonachtig is rondom Zwolle om alle vestigingen goed te kunnen bereizen.

 

Persoonlijk profiel

Het internationaal uitrollen BouWatch spreekt je aan. Je weet welke stappen er genomen moeten worden om tot het gewenste resultaat te komen. Je toont initiatief en je straalt een professionele houding uit.  Je bent resultaatgericht, strategisch, ondernemend en kwaliteitsgericht. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en bent tevens besluitvaardig. Je kunt goed werken onder druk en komt je afspraken na. Je omgeving ervaart je als open, benaderbaar en deskundig en als iemand die makkelijk verbinding maakt. Je geeft mensgericht leiding aan je medewerkers en streeft met hen een hoge kwaliteit van dienstverlening na.

 

 • Wo werk- en denkniveau; met een relevante afgeronde opleiding
 • Minimaal 10 jaar werkervaring in productie/supply chain rollen bij voorkeur meerjarige ervaring in een corporate omgeving
 • Ervaring met veranderende of (snel) groeiende organisaties en veranderprocessen
 • Kennis en ervaring in seriestuks productie
 • Kennis en ervaring in productcertificeringen, zoals CE
 • In staat zijn om problemen te herkennen, erop te anticiperen en deze op te lossen met het algemene proces in gedachten
 • Goede kennis van het gebruik van statistische hulpmiddelen, bij voorbeeld Lean management
 • Ervaring met 24 uurs dienstverlening in een internationale omgeving
 • Goede beheersing van Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
 • Goede beheersing van Franse taal in woord en geschrift is een pre
 • Verklaring van Betrouwbaarheid kunnen afgeven is een must

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Een full time dienstverband (40 uur)
 • Een marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen
 • Aantrekkelijke pensioenregeling

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Laapersveld 75, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

Dorien Weber

Executive search specialist in Manufacturing, Energy & Logistics

 

Een senior consultant en business partner met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Operations, Supply Chain, Operational excellence (Lean Six Sigma). Door haar netwerk en brede ervaring, onder andere als managing consultant bij Fairlaine, weet Dorien bovendien snel het gevraagde profiel helder te krijgen en de juiste verbindingen tot stand te brengen. Gedreven, authentiek, betrouwbaar, gedisciplineerd en eerlijk: allemaal woorden die op haar van toepassing zijn. En die wellicht verklaren waarom ze zo’n grote gunfactor heeft.

 

Dorien Weber
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Laapersveld 75, Hilversum
+31 6 111 712 21
dorien.weber@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Dorien

Share this: