Haagen | Portfolio | Lyncwise Executive Search & Interim
1499
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1499,,qode-child-theme-ver-1.0.2,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Haagen

shaky hands
escalator
Hilversum
Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters
industry
logistics
shoppping zwart wit
stellage
shutterstock_138488228-zw-e1461056697834

Haagen opdrachtgever van Lyncwise

HAAGEN, Opdrachtgever van Lyncwise

HAAGEN is wereldwijd toonaangevend op het gebied van brand- en veiligheidstrainingsmiddelen. Alles wat we doen staat in het teken van het ontwikkelen en produceren van innovatieve trainingsmaterialen die onze klanten in staat stelt om zich voor te bereiden op de risico’s van hun werk.

We werken met ruim 80 medewerkers en leveren onze producten o.a. aan hulpverleners zoals brandweer en politie, ziekenhuizen, bedrijfshulpverleningsorganisaties, petrochemie, offshore, luchthavens, industriële bedrijven, defensie en andere overheden.

HAAGEN is een informeel bedrijf waar je alle vrijheid krijgt om in je carrière keuzes te maken die passen bij je wensen. Wij zoeken enthousiaste collega’s die vakbekwaam zijn en een ‘hands-on’ mentaliteit hebben. Flexibele, enthousiaste doorzetters die hun verantwoordelijkheden kennen. We maken graag kennis met talentvolle mensen die zichzelf willen ontwikkelen.

 

Opdrachten bij Haagen door Lyncwise Executive Search & Interim:

  • VP Custom Build Operations
  • Service Director
Share this: