Lyncwise Executive Search & Interim | Portfolio | HD Medi
520
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-520,,qode-child-theme-ver-1.0.2,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

HD Medi

logistics
stellage
shaky hands
escalator
Hilversum
industry
shutterstock_138488228-zw-e1461056697834
Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

 

HDmedi-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-interim-lyncwise.nl

 

HD Medi, opdrachtgever van Lyncwise

Bijna 40 jaar geleden begon JVM in Korea met het automatiseren van het verpakken van tabletten, genaamd farmacie automatisering.
Wat nog startte in 1977 met een handmatige tabletverpakkingsmachine leidde al snel tot volledig geautomatiseerde voorschrijf-, adminstratie- en verpakkingsconcepten voor ziekenhuizen en apothekers over de hele wereld.
In de afgelopen decennia heeft JVM samen met andre toonaangevende partners een wereldwijd netwerk opgebouwd op het gebied van farmacie automatisering. Momenteel exporteert JVM haar oplossingen al naar 33 landen.
JVM heeft haar opgebouwde expertise vastgelegd in meer dan 450 nationale en internationale patenten en blijft in partnership werken naar een verdere toename hiervan.
JVM heeft in Korea 3 vestigingen: 2 productielocaties (waarvan 1 bij het hoofdkantoor is gevestigd (in Daegu) en een apart kantoor in de hoofdstad Seoul.

 

Lees meer
Share this: