Hoofd Afdeling Technologie Toekomstig Directeur | Vervuld | TCKI
1486
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1486,bridge-core-2.7.9,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Hoofd Afdeling Technologie ‘Toekomstig Directeur’

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

TCKI Hoofd Afdeling Technologie Toekomstig Directeur vacature lyncwise executive search

Hoofd Afdeling Technologie
‘Toekomstig Directeur’ (Vervuld)

Organisatie

Stichting TCKI, gevestigd in Velp (Gld), is al meer dan 60 jaar een onafhankelijk onderzoeksinstituut, kenniscentrum en adviesbureau voor minerale grondstoffen, de daarmee geproduceerde bouwmaterialen en de daarbij behorende productieprocessen en -technieken.

 

Circa 30 personeelsleden zijn actief in verschillende afdelingen; de adviesgroep, de meetgroep, de tekenkamer, het laboratorium en het secretariaat.

 

De basis van TCKI wordt gevormd door de deelnemers in de Stichting; producenten van bouwkeramiek zoals bakstenen, keramische dakpannen en wand- en vloertegels. Er worden in toenemende mate ook werkzaamheden voor niet-deelnemers in het binnen- en buitenland uitgevoerd.

 

In verband met de pensionering in 2018 van één van de directieleden van TCKI, wordt gezocht naar versterking binnen de organisatie. Startend in de positie van Hoofd van de afdeling Technologie, met een doorgroei binnen twee jaar naar de positie van Adjunct Directeur en bij gebleken geschiktheid op termijn allicht naar Algemeen Directeur.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Joost Ouwerkerk

Executive search specialist in Industrie & Handel

 

Joost is mede oprichter van Lyncwise. Hij is vakman en trusted advisor, die dagelijks werk maakt van het verbinden van mensen en organisaties. Het gericht toewerken naar de ‘stip op de horizon’ is wat hem drijft. Hij zet zijn kennis en ervaring in bij mkb-, familie- en private equity-bedrijven. Posities: commercie, operations en finance. Klanten merken vaak op dat Joost ‘echt bij hen past’. Dat komt door zijn persoonlijke en professionele aanpak. En ook heel fijn in dit vak: hij ‘leest’ mensen goed en beschrijft ze in essentie.

 

Joost Ouwerkerk
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 290 038 95
joost.ouwerkerk@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Joost

Share this: