HR Business Partner Supply Chain

 

 

HR Business Partner Supply Chain

 

 

Organisatie

Introductie

Action opent elke week winkels door heel Europa heen. Ook het internationale HQ in Zwaagdijk ondergaat een enorme groei. Om dit goed in te richten is er een professioneel en op verandering gericht HR team van belang.

 

Voel jij je op je plek in een snelgroeiende en dynamische omgeving waar nog volop de mogelijkheden zijn om mee te bouwen en nog niet alles in beton is gegoten.

 

Positie HR Business Partner

Als HR Business Partner voor het onderdeel Supply Chain (155 FTE 2019) ben jij de sparringpartner voor het management en adviseer je proactief wijze op verschillende HR thema’s zoals; werving en selectie, talent ontwikkeling, verzuim, performance management en arbeidsrecht. Daarnaast ligt de focus op het inzetten van HR instrumenten, processen en systemen en zorg je ervoor dat het HR-beleid consistent binnen de organisatie wordt uitgevoerd zodat het management optimaal uitgerust is om de bedrijfsdoelstellingen de behalen. Dagelijks schakel je van strategisch, tactisch naar operationeel niveau en beweeg je je binnen de gehele HR cyclus van in- door en uitstroom. Je richt je op de afdeling Supply Chain.

 

Action groeit nog steeds ontzettend snel waardoor teams uitbreiden, structuren veranderen en de manier van werken continu wijzigt. Jij biedt vanuit HR de tools aan, geeft advies en stelt de juiste vragen.Jij bent een spin in het web van meerdere centrale HR projecten. Je zult bijvoorbeeld in projecten participeren over performance management, people development en/of teamontwikkeling.

 

Door jouw ervaringen en stakeholder management weten de managers jou binnen no time te vinden en ben jij in staat om proactief steun te bieden aan het team omtrent HR-gerelateerde onderwerpen.

 

Als HR BP rapporteer je aan HR Manager Supply Chain en maak je onderdeel uit van een team van 4.

 

Persoonlijk profiel

 • Afgeronde Bachelor opleiding (bij voorkeur HRM of International Business)
 • Minimaal 4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen een internationale organisatie
 • Ervaring binnen een internationale organisatie (bvk retailer) is een pre
 • Ervaring in Supply chain/logistiek is een pre
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en geeft zowel gevraagd als ongevraagd advies
 • Zeer georganiseerd, gaat gestructureerd te werk en voldoet aan alle afspraken binnen de geldende deadlines en regelgevingen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel verbaal als in geschrift
 • Pragmatisch en resultaatgericht
 • Service en kosten bewust
 • Projectmanagement skills
 • Teamplayer

 

Aanbod

Action opent wekelijks nieuwe winkels in binnen- en buitenland. Deze snelle groei faciliteert onze constante expansie, wat bijdraagt aan het succes van deze organisatie. Niet alleen Action groeit, ook jij zult meerdere kansen krijgen om te groeien en om jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie.

 

Bij Action heerst een informele en positieve sfeer, met een hardwerkende mentaliteit, geen dag is hetzelfde en continu in beweging.

 

Zoals Action groeit en ontwikkelt binnen Europa, zo groeien en ontwikkelen ook de teams. Dit betekent ook allerlei mogelijkheden tot persoonlijke groei in de toekomst.

 

Bovendien biedt Action:

 • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
 • Nieuwe flexibele werkplek
 • Bonusregeling
 • Laptop en mobiel van het bedrijf
 • 15% personeelskorting op alle aankopen bij Action

 

Locatie

Zwaagdijk-Oost

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

 

Anne Marie Krekels

Executive search specialist in HR, change- en general management branchebreed

 

Anne Marie heeft meer dan 15 jaar ervaring in executive search & selectie en interim bemiddeling van senior posities. Ook heeft zij ervaring met loopbaanbegeleiding en het begeleiden van young professionals. Met een gevarieerd HR netwerk in de diverse branches weet zij feilloos wat er speelt in de klantomgeving. Zoeken naar talent wordt het vinden van talent, een ogenschijnlijk accentverschil maar wezenlijk anders. Haar A&O Psychologie achtergond in combinatie met een open, gedreven en nieuwsgierige werkhouding maken haar tot een betrouwbare gesprekspartner. Zij schuwt de vraag achter de vraag niet, pakt kansen en weet mensen bij elkaar te brengen en te enthousiasmeren. Zij stelt hoge eisen aan kwaliteit, en is zorgvuldig en energiek. Het samenbrengen van organisaties en kandidaten, een goede match realiseren, is wat dit werk voor haar van echte betekenis maakt.

 

Anne Marie Krekels
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 20 01 86 19
annemarie.krekels@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Anne Marie

Share this: