HR Directeur

 

HR Directeur (Vervuld)

 

Organisatie

Securitas is een wereldwijde corporate organisatie met haar hoofdvestiging in Zweden. Er wordt een duidelijke businessstrategie gevoerd en Securitas heeft in de wereld, en zeker in Nederland, een leidende rol binnen de security markt qua visie en resultaten.

 

De landenorganisaties zijn redelijk autonoom in hun opereren en vanuit HR perspectief wordt er geen sturende internationale strategie gevoerd (geen Global/Europese HR organisatie). Wel worden er projecten vanuit Zweden geïnitieerd (bv Medewerkers onderzoek, insider threat campagne, Values & Ethics code/ e-learning).

 

In de Nederland organisatie is er sprake van een aparte HR kolom die nauw samenwerkt met de operaties. Deze HR organisatie is deels centraal (beleid, projecten, recruitment, Learning & Development, HR service center/administratie, functioneel beheer AFAS) en deels decentraal in de geografische area’s (HR consultants & HR advisors – uitvoeren beleid ism business en operationele casuïstiek). Verder valt ook interne communicatie onder de HR Directeur waarbij nauw wordt samengewerkt met Communicatie afdeling.

 

Securitas Nederland heeft 7500 medewerkers en het team van HR is 65 man groot. Recruitment is 13 man groot en zij vervullen jaarlijks meer dan 2000 vacatures. Er werken in totaal 12 HR business partners. Het hoofdkantoor is gelokaliseerd in Badhoevedorp.

 

 

CONTACTPERSOON LYNCWISE EXECUTIVE SEARCH & INTERIM

Annelien Jordense

Executive search specialist in Media, Retail & Energy

 

Door haar jarenlange ervaring als recruitment manager en inkoopmanager bij onder andere Stork, Enexis en Reed Business kent en begrijpt Annelien de uitdagingen in meerdere markten. In haar kast prijken de awards die ze kreeg voor onder andere ‘beste sollicitatie-ervaring’ en ‘beste recruitmentcampagne’. Nog veel waardevoller is haar grote en brede netwerk met betrekking tot Sales, Marketing, Inkoop en HR posities. Het voeren van persoonlijke gesprekken en het samenbrengen van mensen zijn belangrijke energiebronnen voor haar. Op haar eigen, attente wijze is ze to-the-point en schakelt ze snel. Open, eerlijk, direct en duidelijk. Iemand bij wie je zeker weet ‘dat het goed komt’.

 

Annelien Jordense
Partner bij Lyncwise Executive Search & Interim Management
Bergweg 40, Hilversum
+31 6 55 78 03 43
annelien.jordense@lyncwise.nl
Linked-In profiel van Annelien

Share this: