Lyncwise Executive Search & Interim | Portfolio | HVC Groep
488
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-488,bridge-core-1.0.5,,qode-child-theme-ver-1.0.3,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

HVC Groep

Lyncwise-Executive-Search-en-Interim-Management-branch-industrie-vacatures-headhunters

HVC-groep-opdrachtgever-van-lyncwise-executive-search-interim

HVC Groep, opdrachtgever van Lyncwise

De HVC Groep is de grootste niet-commerciële afvalinzamelaar van Nederland en is verantwoordelijk voor het duurzaam afvalbeheer van haar aandeelhouders.
Daarnaast produceert De HVC Groep duurzame energie. Deze wordt geleverd aan gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren.
De HVC Groep streeft naar hoge kwaliteit en efficiency, maar zet ook in op procesoptimalisatie en anderzijds maximalisatie van de herbruikbaarheidswaarde van ingezameld afval.

 

De Business Unit Grondstoffen is de meest complexe arbeidsintensieve binnen HVC. De financiële functie als geheel is stevig verankerd in het primaire proces van de Business Unit.
Binnen de BU Grondstoffen valt de totale operationele activiteit inzameling/logistiek. Daaronder begrepen de sortering, recycling en verwerking. Focus hierbij ligt op het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van deze werkzaamheden. De BU Controller heeft hierin een koersbepalende rol samen met de andere MT leden.

 

Posities bij HVC Groep door Lyncwise:

  • Business Unit Controller Grondstoffen

 

 

Share this: